srijeda, 26. listopada 2016.

Rodezijski gonič lavova

Rodezijski gonič lavova RODEZIJSKI gonič lavova impresivan je veći pas neovisnoga, ali inteligentnoga karaktera te vrlo privržen vlasnicima. Ridgeback ima kratku dlaku, ne linja se puno i praktički su bez mirisa – odlično za tople klimatske predjele. Rodezijski gonič lavova je pun ljubavi, vjeran i odan.

Rodezijski gonič lavova
Po prirodi nije poslušan, ali će vam htjeti. U svojoj postojbini Africi rodezijski se gonič dokazao u lovu na raznoliku afričku divljač, prije svega lavove, leoparde, čaglje, babune, a zbog. II▻RODEZIJSKI GONIČ LAVOVA (RIDGEBACK) - ŠTENCI PRODAJU SE ŠTENCI, čistokrvni BEZ PAPIRA.


Iz njihove je povijesti poznato da su odvlačili pozornost lavova dok su se lovci.

Rodezijski gonič lavova
Inteligentan je, neovisan i uvijek ima mišljenje. Poreklom iz Južne Afrike, rodezijski ridžbek je jedini pas na svetu koji na leđima ima karakterističnu šaru ridž. Suprotno mitu i svojem nadimku (afrički gonič lavova), ovaj mišićavi pas nije nikada bio korišten za napadanje lavova. Tu još uvijek vlada mišljenje da pas kojeg zovu i "gonič lavova" mora biti izrazito jak i snažan. Ako donosite dijamant iz Afrike, budite bez brige, čuva ga ridgeback.


Pasmina potječe iz Južne Afrike, jako je stara i prvobitno pleme. Keruša Kvini i njenih 14 štenaca su retka rasa u Srbiji – rodezijski ridžbek ili afrički gonič lavova. Jedna od odlika im je posebna povezanost sa. Prizor na jednoj farmi u Njemačkoj je zaista jedan od onih koji ne možete vidjeti svaki dan: divovski pas ovčar i maleni praščić maze se.

Rodezijski gonič lavova
STANDARD: KORISTENJE: Rhodesian Ridgeback još uvijek se koristi u lovu u mnogim. Deluje zajebato, i jeste mogu Vam reći. Pa srce, muda, jajo, petlja da kreneš na. Njihovi korijeni potiču sa Cape Colony u južnoj.


Priloženi video je zapravo takozvana timelapse snimka koja pokazuje odrastanje Sofije, psa pasmine rodezijski gonić lavova (Rhodesian Ridgeback).

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.