nedjelja, 23. listopada 2016.

Senzor pokreta shema spajanja

Senzor pokreta shema spajanja Imam shemu kako spojiti bez strujnog. Sama šema spajanje je predstavljena na slici. Senzor pokreta Sam svoj elektroničar.

Senzor pokreta shema spajanja
Spremljeno u privremenu memorijuSličnoKomforno i ekonomično upravljanje rasvjetom. Novi senzori prisustva i pokreta su prava savremenost. Ovi inteligentni uređaji pale i podešavaju rasvjetu u. Na zalost nema nikakve sheme kako povezati.
Senzor pokreta shema spajanja
Obični reflektor sa detektorom pokreta spojen na seledeći način na reflektoru 2 žice bijele na detektoru 3 žice (crvena,plava,smeđa)Pomoć - spajanje 2 senzora pokreta i. Također je moguće da se, zbog osobitostisoba jedan senzor ne pokriva cijelo područje, a zatim pomoću sheme spajanja dvaju pokreta.


Znam kako izgleda shema spajanja izmjenicnih prekidaca, ali nikako. Rasvjeta koja se danas koristi opremljena je sa senzorima koji se daju. Mnogi ljudi smatraju da se senzor uključuje na pokret što je potpuno. Kupil sam 150W reflektoricu sa senzorom u baumaxu za 50kn. Sad ne znam zakaj stalno svijetli, kak god ja podesil. Vanjska rasvjeta je regulirana pomoću IR senzora pokreta, a unutrašnja rasvjeta pomoću senzora osvjetljenja.


Ne trebamo serijski spajati otpornike jer pin 13 na Arduino Duemilanove pločici već ima ugrađenu zaštitu.

Senzor pokreta shema spajanja
Kao senzor osvjetljenja koristimo fotootpornik, čija shema spajanja je dana na slici 1. Ako ste zainteresirani za pitanje kako pravilno spojiti senzor pokreta, onda ste otvorili željeni. Spajanje senzora pokreta u za početak lanca. Spojna šema identična je šemi spajanja timera. Pasivni infracrveni (PIR) senzor pokreta je pogodan za automasko uključivanje i. IC senzori nisu senzori pokreta; za tu svrhu koriste se mikrovalni senzori.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.