ponedjeljak, 31. listopada 2016.

Servis kardana velika gorica

Servis kardana velika gorica Gorice usko je specijalizirana tvrtka za proizvodnju spona, krajnika i kardana. Proizvodnja; Servis; Kardani; Pomagala. Spremljeno u privremenu memorijuIntermobil d.

Servis kardana velika gorica
KARDAN-SPOJ je kovinotokarsko-metalski obrt iz Preseka koji posluje. Popravak (servis) teretnih vozila, kamiona. Skratiti ili produžiti kardan možeš i sam uz momoæ tokara i malo znanja i pažnje u. Velika Gorica - Sve na jednom mjestu proizvodi, usluge.
Servis kardana velika gorica
INTER-MOBIL velika gorica-staro èièe 016230139. Tvrtka posjeduje dugogodišnje radno iskustvo u servisu i proizvodnji vezanih uz. Bavimo se remontom i balansiranjem kardana (pojedinacno i u sklopu) - POGLEDAJTE VIDEO, produzavanjem i skracivanjem kardana, zamjenom krstova.


ZA PROIZVODNJU KARDANSKIH OSOVINA, SERVIS I TRGOVINU. Da ti lakše objasnim, ako se krećeš u smijeru velika gorica-sisak, kad prođeš. INTERMOBIL: PRAVA ADRESA ZA KUGLE I KARDANE. Trgovina i servis Jurec - Akcije - GDJE. Kardanski prijenos -nož + glava flaksa -nosivi remen -alat i pribor za monta. Servis i održavanje ugrađenih pumpi i opreme je djelatnost koja je u temeljima naše tvrtke.


Rezervni dijelovi i servis strojeva, uređaja, opreme i alata. Diferencijali s blokadom, Diferencijali, Balansiranje kardana, Balansiranje, Autodijelovi, Amortizeri. Servis Brundić, Zagreb, Oranice 16 (Donje Vrapče), tel. Pružaju pouzdane i sigurne usluge servisa i remonta svih vrsta kardana i poluosovina za kamione uz kvalitetnu prodaju križeva kardana svih vrsta, dimenzija i. Usluge servisa: - SERVIS I GENERALNI POPRAVCI ALATNIH STROJEVA I STROJEVA ZA OBRADU LIMA:.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.