četvrtak, 13. listopada 2016.

Tele2 produljenje ugovora popust

Tele2 produljenje ugovora popust Prvo u izborniku na vrhu stranice odaberi što želiš: ugovoriti novu pretplatu, produljiti postojeću (ili dodati ugovornu obvezu na svoju pretplatu), prijeći s bonova. Kada mogu produljiti svoj ugovor i kupiti novi mobilni uređaj po povoljnijoj cijeni? Ukoliko si postojeći pretplatnik koji želi produljiti svoju pretplatu ili dodati.

Tele2 produljenje ugovora popust
Produljenje pretplatničkog ugovora možete napraviti najraniije 90 dana prije. Mobilni operater Tele2 Hrvatska- Privatni korisnici. Otišao sam danas u tele2 pogledati ponudu za produženje ugovora. Akcijski paketi i popusti ostvaruju se uz zasnivanje novog pretplatničkog odnosa i uz produženje postojećeg.


Tele2 produljenje ugovora popust
Tele2 ugovora, a obračunavaju se čitavo vrijeme trajanja ugovora, tj. Naime, radi se o promociji Tele 2 operatera, u čijem "Tatamata" paketu. Ja sam do sad placao 150kn i meni produzenje ugovora je dodatno 100kn na. Istekla mi je pretplata i gledam koje uređaje nudi tele2 za. Molim Vas samo mi to potvrdite i idem produžiti ugovor grin emoticon. Valentina, ponuda ti vrijedi i za produzenje ugovora wink emoticon. Ako želite potpisati ugovor u Vipu, ne budite blesavi – iskoristite ponudu za prijelaz!


Tele2 pretplatnike, pretplatnike koji prenose broj i postojeće koji produžuju ugovor. Ostalo: Istaknuli bismo još da Vip nudi dodatan popust od 10 kn za Bez.

Tele2 produljenje ugovora popust
Te tarife nismo obrađivali jer je zanimljivo da Tele2 ne nudi razlike u. Pohvaljujemo da Hrvatski Telekom dopušta produljenje ugovora čak 6. U Tele2 dobijete 100 kn popusta, a u Vipu dobijete na određene. Taj telfas nisam vidio na stranici niti u brošuri od TELE2, pa eto. Ne postoji cjenik za produženje ugovora. Jer kao imaš nekakav popust ako puno trošiš ili si duže vrijeme kod njih iako su im ti.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.