subota, 15. listopada 2016.

Tiristor ispitivanje

Tiristor ispitivanje Elitesecurity13 objava13 lip 2007Potrebna mi je sema za pobudu tiristora ili objasnjenje. Spremljeno u privremenu memorijuSličnopoluvodičkih elemenata, dioda i tiristora. Tiristor je moguće ispitati koristeći shemu na slici 24.

Tiristor ispitivanje
Ispravnost tranzistora se može ispitati pomoću digitalnog. II▻TESTER TRANZISTORA,TIRISTORA ,DIODA,OTPORA,KAPACITETA , ESR-a MK-168 NAJBOLJI TESTER NA TRŽIŠTU I NAJBOLJA. Komplet delova koji ovde predstavljamo je namenjen je ispitivanju ispravnosti tiristora i trijaka.


Ovaj mali i jednostavan uređaj omogućuje brzi i pouzdani test.

Tiristor ispitivanje
Ispitivanje ispravnosti tranzistora bolje objasnjeno! Vježba IV: Ispitati uticaj kapaciteta kondenzatora na rad diferencijatora? Teslić, 135 KM, atlas scr100 za ispitivanje tiristora i triaka. Provjerite odvod put, unakrsno ispitivanje ga, a zatim uklonite prljavštinu ili popravak. Kontrolna ploča je pregorio tiristor ili dvosmjerni tiristor. Spojen je sa gejtom tiristora, te ako je signal na mikrofonu bio dovoljno jak na.


Uređaji za ispitivanje i monitori sabirnica za dijagnozu pogrešaka. Po servisnom menjuelu ispitivanje se vrši u tri faze. Oxford, popravka aparata, osnovi elektrotehnike, elektroenergetike i elektromagnetike.

Tiristor ispitivanje
Postupci za ispitivanje izolacijskih materijala. Koliko sam razumio to se sve ispituje na otporu tj om dijelu unimera. Različiti elektronski elementi - tiristori, SCR (silicon controlled rectifier) , IGBT.


Uređaj koji se ispituje u Jet Propulsion Laboratory - "Lithium-Fed Lorentz Force. Navesti načine zaštite tiristora od prebrzih promjena napona i struje. Simicic, Zagreb: Prilog ispitivanju tocnosti racunanja povrsina na. Ungarov, Zagreb: Pobudni stupanj za geitom isklopivi tiristor: zastitne i. U 1970-ima,pojavom ranih tiristora nastavlja se razvoj MAG. Pored normalnog prekidača (prekidač ugrađen u zid), kolo sadrži dva tranzistora, dva tiristora i nekoliko otpornika. Vrednosti otpornika R1 i R2 odabrani su tako.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.