petak, 28. listopada 2016.

Toyota aygo potrošnja goriva

Toyota aygo potrošnja goriva KS) 5 stupanjski MultiMode automatski mjenjač. Potrošnja goriva (primjenjivi propisi). Toyota Aygo 1,0 - Iako je Toyota Aygo izrađena na evropskoj platformi.

Toyota aygo potrošnja goriva
Izmerene vrednosti prosečne potrošnje na testu su u granicama. AYGO, kao i njegovi blizanci, spadaju u red najmanjih automobila na tržištu. Najmanja Toyota pokretana dizelskim motorom iz PSA grupacije je najštedljiviji. No prava vrijednost ove izvedbe krije se u potrošnji goriva.
Toyota aygo potrošnja goriva
Neka se vaš Aygo ističe novim dizajnom i prilagodite ga pomoću AYGO x-play.


CO2 emisije znači niži porez, a niska potrošnja goriva uštedu novca. Na sajtu VozilAlizoV naći ćete specifičnu potrošnju goriva i saznaćete kolika je potrošnja motora Vašeg automobila. Saznajte koliko litara iznosi. Aygo je raspoloživ u akcijskoj Cool opremi od 61. Kupovina automobila nije mala stvar. Niska potrosnja goriva i niski troskovi odrzavanja. Ogranicena serija sa ugradjenom. Doduše to umnogome zavisi i od kvaliteta našeg goriva.


Toyota aygo potrošnja goriva
Velika vrlina ovog modela je niska potrošnja goriva, koja je u gradskoj vožnji. Istaknite se uz pomoć novog svežeg i smelog AYGO dizajna. Mislim da je najkvalitetniji od svih koje si nabrojao. Smanjenje potrošnje goriva vam dodatno štedi novac. Dalje, poznanica je kupila novu Toyotu Aygo pre nekih godinu-dve. VVT-i X-Cite: gradska žuta minuta. Toyota zajednički proizvode svoja tri najmanja modela - Aygo, C1 i. Prošlo je devet godina otkako se Toyotin supermini Aygo prvi put. Jasno, Toyota i ekipa nisu dugo čekali, praktično su odgovor imali već u. Poboljšana je i emisija CO2 plinova te smanjena potrošnja goriva.


Dodane su i nove boje karoserije. Tako su Francuzi dobili 107-icu i C1 (Citroen), dok je Toyota dobila Aygo.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.