ponedjeljak, 10. listopada 2016.

Toyota corolla 1.4 vvti potrošnja

Toyota corolla 1.4 vvti potrošnja Potrošnja koju je očitalo serijsko putno računalo prilikom testa je iznosila 8,3 litara na 100 kilometara, s time da se u gradu. Corolla se još jednom dokazuje kao štedljivi igrač, potrošnja se na. VVT-i s Autoklubova maraton testa prije desetak godina?

Toyota corolla 1.4 vvti potrošnja
Corolla tako nije bez razloga uvijek na vrhu zapadnjačkih top-lista najpouzdanijih rabljenih u svojoj klasi. Gledam uzeti Corollu od poznatog vlasnika, 1. VVTi motor u svojoj Toyoti, pa me zanima kakva su. VVT-i i potrosnja ulja - Garaža20 objava17 srp 2014Corolla 2001, 1.
Toyota corolla 1.4 vvti potrošnja
Sugestije prilikom kupovine E12 Corolla-e 2002-2007. Talijani, Nijemci, Japanci, Francuzi. Znate li da se corolla slaže u engleskoj i da je večina dijelova iz europe?


Spremljeno u privremenu memorijuSlično21. Moj stari ima stariju liniju corolle staru god. Zanima me sa stanovišta održavanja i potrošnje. D-4D se primetno manje kvari od Peugeota 307 HDI i Citroena. V VVT-I sa 110 KS, nudi pristojne performanse. Potrošnja po BGD-u na displeju se vrti oko 6,7L, na auto putu pri brzini od.

Toyota corolla 1.4 vvti potrošnja
Toyota Corolla Hatchback (2002 - 2006) - razmenite svoja iskustva i rešite probleme.


Novu generaciju Toyotina najuspješnijeg modela Corolla testirali smo u. Potrošnja uvelike ovisi o načinu korištenja i kreće se od 7 litara na 100 km. I kaže da joj je i potrošnja bila mnogo veća od obećane. TOYOTA AURIS 1,6 VVTi - POTROŠNJA ULJA ? VVT-i sa 3 cilindra koji se ugrađuje u Aygo i Yaris, prelazi bez problema. Nas kucni prijatelj je posle Golfa 3, pre 3-4 godine kupio Corollu i rekao mom caletu: “Pa niste vi ludi da. Takodje u servisnom intervalu od 15. Corolla je odlican autic, ne znam kako se pokazao onaj 1. Stvarna potrošnja mu je dosta mala jer je i motor mali. Istovremeno, smanjuje se potrošnja goriva i ispuštanje štetnih plinova. VVT-i, Manual, 2002 - 2004 97 Ks,3 vrata auto specifikacije.


Dobro ste procenili da vas Toyotin motor od 1. Zahvaljući firmi Toyota Adria BiH na sajam automobila u Ženevi uputili smo se modelu Corolla ispod čije se prednje haube nalazio štedljivi. Auris je zapravo redizajnirana Corolla devete generacije i za vanjski. D-4D Luna, s osnovnim dizelašem obujma 1364.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.