petak, 7. listopada 2016.

Trimer husqvarna

Trimer husqvarna Husqvarna trimeri za travu su svestrani i učinkoviti. Oni će vam pomoći da održavate svoj travnjak na prikladan i učinkovit način. TRIMERI; mOTORNE KOSILICE; PUHAČI; ŠKARE ZA ŽIVICU.

Trimer husqvarna
Velik izbor trimera za travu (flakserica). Najveća trgovina vrtne mehanizacije u Hrvatskoj. Bilo da trebate samo stroj kojim ćete.


Trimer za travu prodaja u oglasima sa slikama i cijenama.

Trimer husqvarna
Izdržljivi čistać šikare namijenjen svima onima koji žele izuzetno robustan radni stroj za čišćenje. Donesite stari trimer bilo koje marke i u bilo. TRIMER HUSQVARNA 525 RX 1,36KS - 5,1 KG 5g POKLON ZAŠTITNE SLUŠALICE. Zapremina cilindra - 25,4 cm3 - Broj okretaja. Snažni, izdržljivi i višenamjenski trimeri za kućevlasnike koji žele održavati.


Imam 335Rx već 5 godina i to je najbolji trimer od 3 koja sam imal. Opremljen je X-Torq tehnologijom motora koji smanjuje. PAMETAN START Motor i starter su dizajnirani za brzi start sa najmanje napora. Stroj je namijenjen komercijalnoj uporabi.

Trimer husqvarna
Vrhunske performanse, sirova snaga, jedinstvena. Efikasan i jednostavan za uporabu, ovaj trimer s “J” ručkom omogućuje korištenje kako glave za košnju tako i noža za travu.


Nudimo vam pouzdan trimer sa snagom i mnoštvom načina za korištenje. Svi su jednostavni i fleksibilni za upotrebu zahvaljujući maloj težini i pametnim. HUSQVARNA 122C, motorni trimer, 21,7 cm³, 0,6 kW, okrugla ručka, 4,4 kg. Stranica 21- Trimeri Ručna mehanizacija. Imam gore navedeni trimer već 6-7 godina i u zadnje vrijeme sam uočio jedan problem. Počelo je curiti nekakvo ulje na dijelu spoja motora i.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.