petak, 28. listopada 2016.

Unos rabljenog motocikla iz eu

Unos rabljenog motocikla iz eu Ovaj kalkulator namijenjen je unosu vozila u RH sa područja EU. Izračun za unos motocikla, prema EURO normi i obujmu motora. UNOS MOTOCIKLA IZ EU U HR Motori i skuteri.

Unos rabljenog motocikla iz eu
Kupio sam Suzu od prodavača rabljenih, što se pokazalo poslije dobrim, jer sam izbjegao. Kako napraviti unos novog motocikla? Uvoz radite ako ste motocikl nabavili van granica EU.


Ako je na primjer porezna osnovica (vrijednost) vašeg novog ili rabljenog motocikla 50.

Unos rabljenog motocikla iz eu
Za motore proizvedene u EU se ne plaća carina, bez obzira jel nov ili rabljen. Prodajemo i uvozimo po naruđbi rabljene motocikle svih vrsta motocikala: - vršimo kompletnu uslugu posredovanja i savjetovanja kod uvoza. Uvozio sam motocikl iz Austrije (Honda VTR 1000 F) 98 g. Inaće nisam pravnik ali imam firmu i bavim se uvozom rabljenih. Unos je stjecanje prijevoznih sredstava iz dr`ava ~lanica EU, a uvoz je njihovo. EU ili ga uvozi iz trećih zemalja, prije podnošenja. Zanima me ima li tko iskustva s unosom vozila iz EU radi dijelova. Znaci, da li se moze unjeti motocikl u RH, a da se na njega ne.


Unos novog motocikla iz EU (Mađarska) iliti SS-ov poučak - komentari.

Unos rabljenog motocikla iz eu
EU ;) ) i prodaju novih i rabljenih motora :thumb_up:. Novčana davanja ovise o vrsti kupnje; 1. EU (UNOS) - plaća se samo trošarina. Pošto u Njemačkoj postoji puno bolja i povoljnija ponuda rabljenih motora. Nakon svih pročitanih stranica u ovoj temi,od ulaska u EU pa. Plovila koja EU rezidenti kopnenim putem unose u RH iz drugih država.


Prema zakonu treba razlikovati dva termina – unos i uvoz vozila. Europske unije te ga doveze u Hrvatsku.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.