utorak, 4. listopada 2016.

Usisavači akcija konzum

Usisavači akcija konzum Cijena: 79,95 KM: Cijena za jedinicu mjere: 79,95. Na akciji ponedjeljak srijeda potražite mrkvu, Cekin odreske pilećeg filea ili mini file, goudu i K Plus napolitanke. Također, ne propustite ni super ponudu - 20%.

Usisavači akcija konzum
Prodaja usisavača u oglasima sa slikama i cijenama usisavača. DVODNEVNA AKCIJA- USISAVAČ BEZ VREĆICE- ROYALTY AKCIJSKA CIJENA 299KN Mal. Bio je 850kn (konzum akcija 30% na sve kućanske aparate). Kupite najnoviji Philips usisavač i uvjerite se u njegovu prvoklasnu.


Usisavači akcija konzum
Gorenje usisavači različitih snaga usisavanja, s vrećicom, posudom ili vodenim filtriranjem, te brojnim nastavcima za specifično i lakše usisavanje čak i inače. SVA SNIZENJA NA JEDNOM MJESTU, Katalozi, akcije, popusti. February; Parent Category: akcije; Hits: 3579. Svi katalozi, akcije i popusti na jednom mjestu. Akcija Tristar Usisivač SZ 1914KR 4749, 1kom - KM 69,95. Hrvatskoj s više od 700 prodajnih mjesta u kojima svakodnevno kupuje 650.


Konzuma je Sinbo usisavač SVC 3459. Technomarket koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web.

Usisavači akcija konzum
U katalogu Merkur je bio electrolux usisavač po mrak cijeni uz njihovu karticu. Vodnjan" se nalazi u ovim kategorijama - Prodavaonica mješovite robe. Miris u obliku štapića neutralizira neugodne mirise i širi osvježavajuću notu limuna pri usisavanju prašine.


Može se koristiti samo u usisavačima s vrećicom. Petra bb gdje se naša trgovina nalazi na katu trgovačkog centra KONZUM i druga. MultiPlusCard bodovi za upis na newsletter: 18.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.