nedjelja, 23. listopada 2016.

Uvoz auta iz njemačke 2017

Uvoz auta iz njemačke 2017 Nove trošarine na motorna vozila neće potaknuti kupnju novih, nego uvoz polovnih automobila, ocjenjuju trgovci i prometni stručnjaci. Slijede nove trošarine: Poskupljuju auti stariji od 10 godina. Golf u Njemačku, jer za razliku od novog ekološkijeg VW Golfa.

Uvoz auta iz njemačke 2017
Zbog toga će se, pretpostavlja se, manje unositi stariji auti koji stare naš vozni. Zbog toga što ako kupiš pristojan auto u njemačkoj, i daš za njega. Dodatno će porasti starost voznog parka, kao i uvoz (unos) vozila. Bogati će imati još više, siromašni još manje.
Uvoz auta iz njemačke 2017
Uvoz automobila sad postaje neisplativ!


Kalkulator posebnog poreza (trošarine) za uvoz auta 2017. Izračun posebnog poreza uvoza rabljenih automobila iz EU. Mozete li mi reci koliko bi me koštalo sve kod unosa polovnog auta iz Njemacke? Naime, izračun trošarina za uvoz polovnih automobila računa se na isti način kao i. Nova minimalna satnica u Njemačkoj od 1. Najnovijim zakonskim izmjenama od 1. Kako god bilo, svi se zastupnici automobila slažu da su trošarine. Nakon niza promjena u prijedlogu od 1.

Uvoz auta iz njemačke 2017
Prema njemu bi većina automobila trebala poskupjeti. Ulaskom Hrvatske u EU, postupak oko unosa rabljenih vozila prilagođen je standardima Europske unije te se.


Odlučili ste se na kupovinu automobila iz Njemačke jer smatrate da ćete tako proći bolje. Pri uvozu automobila morate imati i određenu dokumentaciju. EU (UVOZ) - plaća se carina (osim ako je oslobođeno),trošarina,PDV. Marićeva porezna reforma tržištu automobila nosi živost - odbitak. Hrvata, jedna druga mogla bi ga postarati: ukidaju se se trošarine na uvoz.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.