utorak, 11. listopada 2016.

Uvoz polovnih traktora iz eu

Uvoz polovnih traktora iz eu Uvoz traktora je svaki unos u Europsku uniju iz trećih država odnosno trećih. Novi traktor za koje nije proveden postupak EU homologacije ispunjava. POPIS PROPISA ZA UTVRĐIVANJE SUKLADNOSTI RABLJENIH TRAKTORA.

Uvoz polovnih traktora iz eu
Pri uvozu trebaš imati potvrdu da imaš zemlju ili punomoć da. Na računu koji dobiješ mora pisati da je stroj porijeklom iz EU (kod novih je to...Uvoz rabljenih traktora6 objava5 stu 2013Uvoz tj (Unos) poljo mehanizacije iz EU10 objava4 srp 2013Uvoz Traktora10 objava20 velj 2007Više rezultata za poljoprivredni-forum. Spremljeno u privremenu memorijuSlično18.


Koji su mi dokumenti potrebni prilikom uvoza vozila?

Uvoz polovnih traktora iz eu
Europske unije, osim iz trećih teritorija dok je uvoz vozila. Uvoz iz zemalja koje nisu članice EU (u ovom slučaju Švicarska) oporezivati će se PDV-om. Financijski nameti kao carine ili trošarine na uvoz strojeva iz EU ne postoje već duže vrijeme. Carina kao procedura će se ulaskom u EU. Trenutačno je u našoj zemlji registrirano oko 113. Posebni porez na stjecanje rabljenih motornih vozila (5%) – plaća se u poreznoj upravi.


Ulaskom u EU ograničen je uvoz traktora s „istoka“ koji ne. Dakle, kada lice dolazi s vozilom u BiH, prijavljuje ga za uvoz na graničnom prijelazu. Ako su u pitanju polovna putnička motorna vozila porijeklom iz EU.

Uvoz polovnih traktora iz eu
Podsetimo na važeae propise o uvozu poljoprivredne mehanizacije u našu zemlju. Poljoprivrednici treba da znaju da mogu da uvoze polovne traktore bez. Kako pokrenuti traktor posle dugog stajanja i oprez sa. Tvrtke: A1 Traktor - Tiemann Landtechnik GmbH & Co KG. Buduči da sam platio porez od 19% prilikom kupnje polovnog vozila u njemačkoj.


Da li je jednak tretman pri uvozu polovnih traktora i za pravna i za fizicka lica, odnosno da li je. Traktori iz Novog Sada uskoro i na tržištu EU.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.