srijeda, 12. listopada 2016.

Zamjenske gumice za brisace

Zamjenske gumice za brisace Zamjenske gumice metlica; za sve tipove i fabrikate brisača; Zamjenske gumice metlica; za sve tipove i fabrikate. Jel zna netko ok zamjenske metlice, a da nisu preskupe, bio sam jednom uzeo neke za 30-40kn, al vec su im 2 godine pa bi trebal nove. Bosch AeroTwin zamjenske gumice za brisace.

Zamjenske gumice za brisace
II▻zamjenske gumice brisača (aero brisači) prodajem zamjenske gumice za aero brisače odgovaraju za. Zna li tko gdje se u Rijeci mogu kupiti zamjenske gumice za AEROTWIN brisače, inače radi se o autu Seat Altea '06. Swissint - zamjenske gumice brisača, Split, Croatia.


No name zamjenski dijelovi za auto - gdje kupiti?

Zamjenske gumice za brisace
Brisaci skripe17 tra 2009Opel Astra brisači20 pro 2008Brisači - koje metlice kupiti? Spremljeno u privremenu memorijuSličnoHR – 21000 S P L I T. Servisi i auto radione po: 1 Karton (40 kom.). Prije tri godine Mercedes CL je opremljen s novom generacijom brisača. Tehnički izazov prihvatile su i druge marke automobila: VW – Audi, Ford. U ponudi imamo zamjenske gumice metlica brisača vrhunske kvalitete. Ne mijenjajte kompletne metlice, zamijenite samo gumice- brzo i jednostavno.


Tu se svakako ubrajaju i brisači, odnosno gumice na brisačima. Kvalitetne Metlice Brisača Tuning Standard Metlice Brisača za VW 480 mm + 530 mm Brisaći Aero Univerzalni Brisači Aero TWIN Gumice za brisače 610 mm.

Zamjenske gumice za brisace
Dal neko ima iskustva s tim gumicama? Rješenje za uštedu je vlastoručna zamjena samo gumica brisača za 35 kn. Grafitne gumice Švicarske proizvodnje su najkvalitetnije na tržištu u Europi. Nikad bolje zamjenske brisače nisam kupio.


Dolaze iz rumunjske ali su certificirani. Mislim da sam ih dobio u roku 4 radna. Tip Severu, kupio 2 aerotwin gratifne gumice brisača za 70kn. Aerotwin dodatak, a ove zamjenske nemaju.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.