nedjelja, 27. studenoga 2016.

Adapter za utičnicu

Adapter za utičnicu Adapter za utičnicu Razno Tip: adapter ADAPTER EURO MREŽNI UTIKAČ - AMERIČKA UTIČNICA BEZ UZEMLJENJA ! Adapter za utičnicu, switchable, crna, Cijena: 32,90 kn.

Adapter za utičnicu
Strujni adapter GOOBAY USA-UK na EU šuko utičnicu univerzalni bijeli 94026. Adapter Euro utikač-USA utičnica linkom, specijalne ponude i promocije WinWin Internet prodavnice. Ako je to vulgaris adapter pazi - uvijač je sigurno 110V, prilagođen za USA mrežu, a naša je mreža.
Adapter za utičnicu
Apple je utvrdio da se, u rijetkim slučajevima, Appleovi adapteri za zidne utičnice za izmjeničnu struju s dva kontakta koji su namijenjeni. Assmann elektronika, Okomiti adapter za utičnicu 2×RJ45. Univerzalni adapter Au, Usa, Uk na Eu uticnicu.


Kupila sam peglu za kosu (180 W, 60Hz) iz USA, pa imam problem sa ovim americkim utikacem. Adapter sa britanske na evropsku uticnicu, Hama 121991, specijalne ponude i promocije WinWin Internet prodavnice. Pre upotrebe, proverite da li Vaš uređaj radi na naponu na kome želite. Je li zna neko gdje mogu naci ovaj. Razdjelnik adapter 3 x šuko, 2x USB.

Adapter za utičnicu
O predmetu; Pitanja i odgovori (0). Za povezivanje uređaja sa euro utikačem na UK utičnice; Ovaj adapter ne menja napon! Jednostavan za korištenje, zgodan za nošenje.


Potražite neke druge modele koji su. Idealan izbor kao suputnik na putovanjima. Rok dostave0-7 dana (šaljem odmah); Osobno preuzimanjeNe; Slanje u inozemstvoNe; Troškovi dostaveDostavu plaća Kupac; Cijena dostave: 10,00. Model, Adapter sa američke na evropsku utičnicu. Uštedite na troškovima struje u stanju pripravnosti dosljednim isključivanjem priključenih trošila. AC adapter Šuko utičnica - Švajcarski utikač sa uzemljenjem. Adapteri i kablovi - PLUGIT adapter Euro utikač - USA utičnica - Scart, USB, Mrežni kablovi, Telefonski kablovi, Kablovi za štampače, SATA kablovi, Telefonski. Dodaj u listu želja Ocijeni proizvod.


Detalji proizvoda Pribor Slični proizvodi Recenzije Dokumenti & Download.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.