ponedjeljak, 7. studenoga 2016.

Bakrene cijevi za klimu cijena

Bakrene cijevi za klimu cijena BAKRENE CIJEVI ZA MONTAŽU KLIME CIJENA, CIJEVI CU ZA MONTAŽU KLIMA UREĐAJA CIJENE, bakrene cijevi za klima uređaje. Iskazna cijena seta za 1 vanjsku jedinicu klima uređaja. Izražene su cijene s popustom za jednokratno plaćanje i s uračunatih 25%.

Bakrene cijevi za klimu cijena
Iskazana je cijena s popustom za jednokratno plaćanje. NOSAČI KLIMA UREĐAJA mali pocinčani već od 17,90 kn. Normalno se bakrene cijevi vare sa bakrolotom ili srebrom i obavezno navlači izolacija radi kondenzacije i problem riješen niti prvi niti zadnji. Spremljeno u privremenu memorijuServis Jelić d.
Bakrene cijevi za klimu cijena
U ponudi imamo slijedeće promjere cijevi:. Bakrene cijevi se koriste za klimatizaciju i rashladne sustave, one su rezultat.


Model: Montaza Dostupnost: Dostupno. HALCOR bakrene cijevi koriste se u svim građevinskim instalacijama za vodu, centralno grijanje, prirodni plin, klimatizaciju, protupožarnu zaštitu i druge. Popratni materijal za ugradnju klima uređaja. Bakrena predizolirana cijev za instalaciju klimatizacije služi za međusobno spajanje vanjske i unutarnje jedinice klima uređaja. Također, nudimo godišnje održavanje klima uređaja po povoljnoj cijeni - već od. Split klima uređaj izolirani Bakar cijevi sa Konkurentnu cijenu iz profesionalne tvornice?


To je jedan natjecateljski Kina izolirani.

Bakrene cijevi za klimu cijena
Gdje se nalazite: Početna»Katalog»Oprema za grijanje»Cijevi za grijanje. Cijena usluge montaže klima uređaja do 3m iznosi 1000,00 kn + pdv. Istovremeno se dogovaramo o tijeku posla, mjestu montaže klima uređaja te mogućem. Za veće uređaje i multi-split sisteme, cijena po dogovoru! Kompatibilnost 5 - 6 kW Nosači za vanjske jedinice klima uređaja.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.