utorak, 22. studenoga 2016.

Barel nafte cijena danas

Barel nafte cijena danas Nafta se stabilizirala iznad 54 $ po barelu. Cena Nafte vesti » Mario Draghi: Rast inflacije u evrozoni privremen, ECB. ZSE DANAS: Crobexi zeleni, dobitnik rastao za 14,25 posto.

Barel nafte cijena danas
Cijene nafte iznad 57 dolara, OPEC-ovo smanjenje proizvodnje. Osnovno pitanje za razumijevanje mehanizma promjene cijena nafte je - tko može. Mogli bismo kazati da postoje dva osnovna elementa koji danas utječu na visoku cijenu nafte:. Cene nafte su se oporavile danas za više od šest odsto, podigavši vrednost indeksa na.


Barel nafte cijena danas
Cena nafte oslabila, ali se i dalje drži iznad 46 dolara za barel. Male oscilacije u cijeni nafte na londonskom i američkom tržištu. Al Jazeera otkriva koji su faktori uticali na rast cijena nafte na svjetskom tržištu. Evo što će se događati s cijenama nafte u 2017. Barel nafte iduće godine poskupljuje na 70 dolara. Fedovo priopćenje i prognoza Pira poduprli su danas cijene nafte. Danas barel nafte stoji samo 30 dolara, što je.


DANAS su cijene nafte na svjetskim tržištima skočile na gotovo 82 dolara po barelu, te tako obilježile mjesec "divljanja" cijena, kojima se, prema Međunarodnoj. Barel WTI sirove nafte bilježi gotovo identičnu mjesečnu dinamiku.

Barel nafte cijena danas
Danas portal Oil Price javlja kako je cijena Brenta 47,38 dolara po barelu. Cijena nafte pala je danas u Aziji na najniži nivo u posljednjih šest i po godina i približila se granici od 40 dolara za barel poslije neočekivanog. Ponuda energije, i u tom sklopu nafte, danas je u svijetu obilna. Najnovije vijesti na ulje, energije i cijena nafte.


Cijena(USD) za jedan barelu (Light Sweet Crude Oil). Litra Eurosupera stoji 10 kuna i 66 lipa, dok je.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.