utorak, 29. studenoga 2016.

Beha radijatori iskustva

Beha radijatori iskustva Muž i ja imamo peć na drva, pa nemam iskustva s tim. Mama kaže da su ti norveški radijatori oko 1000 kn i da se samo. Ono sto je prednost uređaja kao BEHA - na BEHA radijatorima prvo imaš precizan termostat.

Beha radijatori iskustva
Eto imam iskustva sa Adax (Glamox) i vailant. Ovo su pitanja koja nam najčešće postavljaju potencijalni kupci. Zašto je norveški radijator baš norveški?


A koju jačinu radijatora ste imali u kolikoj sobi?

Beha radijatori iskustva
Samo kod nas imaju samo norveski Beha i Glamox i francuski Valiant i Atlantic. Da bi se to utvrdilo potrebno je pogledati na poleđinu Vašeg računa za struju gdje piše. LaCici wrote: Kupljeni adriatic radijatori na struju, postavljeni i. Koristim ja Glamox norveški radijator već pola godine za grijanje jedne sobe. Mi planiramo da postavimo norveske radijatore kao grejna tela pa me zanima da li neko od vas ima nekakva iskustva sa njima, kako su se. Grijanje na struju, norveški radijatori za centralno grijanje na struju.


Izaberite najpopularniji sustav grijanja u skandinaviji i za vaš stan ili ured. Norveski radijatori BEHA radijatori BEHA uvoznik BRAVUS d. Iskustva koliko troše norveški radijatori i konvertori (suvi aero radijatori).

Beha radijatori iskustva
Norveški radijator, centralno grijanje. Moj vam je savjet da poslusate prodavca u vezi snage radijatora,po mom iskustvu bolje je uzeti i malo vise. Razlog je jednostavan brze ugrije i. Iskustva dosadašnjih korisnika ove vrste grejanja možete pogledati ovde. Električni radijatori BEHA nude beskompromisnu kvalitetu i norvešku tehnologiju uz 100 godina iskustva na području grijanja na struju. Ispravno vjerujes :) Malo trgovacka napuhana prica, malo iskustva ljudi.


Enivej, sada sam se rijesio Glamoxa i kupujem puno jeftiniji BEHA radijator, koji je.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.