utorak, 1. studenoga 2016.

Cijena antifriza za auto

Cijena antifriza za auto TVRTKA Tembo, uvoznik i distributer Total maziva za Hrvatsku, od 18. Cijena jednog litra kvalitetnog antifriza je oko 7 KM! Cijene akumulatora kreću se od 300 kuna za kapacitet od 40 Ah do 850 za one kapaciteta 110 Ah.

Cijena antifriza za auto
Izmjena antifriza, uz materijal i rad stoji oko. AUTO TEKUĆINA ANTIFRIZ 100 KONCENTRAT 1L. Pročitajte koji antifriz je odogovarajući za vaš automobil i kada treba da ga menjate. Antifriz koncentrat -36 stupnjeva C, 1l.
Cijena antifriza za auto
Najbolje cijene antifriza na tržištu!


Požurite, uskoro će minusi :) Na veliku. Dakle, koji je pravi antifriz za vaš auto? Postoje tri osnovna tipa antifriza, a mi ćemo vas ovdje ukratko upoznati sa njima i objasniti zašto nije. II▻ANTIFRIZ CRVENI G12 KONCETRAT -80 3 LITRE 63 KN 099 571. SVE CIJENE SU AKCIJSKE ZA GOTOVINSKO PLAČANJE. Selenia antifriz koncentrat crveni 1L - 45,00 kn mpc. Kupio sam zabunom crveni antifriz, a mislim da mi ne treba u jednom.


Tvrtka Pena Autokozmetika lider je u proizvodnji antifriza u Hrvatskoj.

Cijena antifriza za auto
Zahvaljujući 20-godišnjem iskustvu u proizvodnji i kvalitetom svojih. Ovaj se antifriz pokazao najboljim omjerom cijene i kvalitete u Hrvatskoj. Provjera stanja antifriza obavlja se posebnim uređajem s pripadajućom. Osim toga, razlika u cijeni između popravka i nabavke novoga smanjila se. AHC - Auto hladnjak centar iz Sesvetskog Kraljevca. U Auto Keš prodavnici auto delova nalaze se antifrizi visokog kvaliteta.


Najveći proizvođač antifriza u Hrvatskoj Najveći proizvođač antifriza u. Navedena cijena odnosi se na Comfort+ paket paket opreme koji inače stoji 239.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.