petak, 25. studenoga 2016.

Essence kist za tekući puder

Essence kist za tekući puder Kistovi koje ja imam su: kabuki, kist za tekuci puder, puder u. Od svih metoda nanošenja tekućeg pudera na lice, najdraže mi je nanošenje kistovima. Nisam pobornik korištenja ruku za nanošenje tekuće.

Essence kist za tekući puder
Veliki pufnasti kist za puder, od sintetičkih vlakana, dosta velik, jako je. Prvi su dakle kistovi za nanošenje tekućeg pudera. Mnoge cure ovaj kist znaju kao bockalicu. Essence blending brush (dm, muller 15tak kn) ? Ja ga ne koristim za rumenilo nego za tekući puder, koji nanosi odlično, zbog čega mi je postao. Nanošenje tekućeg pudera, korektora, konturiranje, highlight, nanošenje sjenila.


Ja sam essencov za rumenilo prije koristila i za puder(tekuci). Tagovi: kistići, kistovi, essence, essence kistovi, essence bloom me. Jel se moze s tom bockalicom nanositi tekuci puder ,kako funkcionira ? Pudere ne volim nanositi prstima pa sam već imala kist za tekući puder. Tagovi: puder, essence, Catrice, Bourjois, mousse, mat, kist za puder. Pjenasti puderi + kist za tekući puder. Po mojoj procjeni nedostaje mi samo jedan kist, onaj za puder, ljubičasti. Usporedba kistova za nanošenje (tekućeg) pudera. Koristila sam Inglotovu bockalicu 27TG, Sigmin f80.


Meni je tirkizni prevelik za tekući puder i nekako ne bih s njim mogla nanjeti. Ako ste jedna od običnih smrtnica koja tekući puder i korektor nanosi prstima, a kist za rumenilo koristi i za nanošenje pudera u prahu, a za. S lijeva na desno: Sigma F80, F82, Illamasqua foundation brush, Real techniques expert face brush, RT stippling brush, essence LE kist, Mac. Današnji post o kistovima za nanošenje tekućeg pudera započinjemo. U videu koje možete vidjeti dolje pokazala sam kako nanosim tekući puder sa. Kistovi za nanošenje tekućeg pudera nisu neophodni pri šminkanju, čak se neki.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.