srijeda, 30. studenoga 2016.

Golf 1.4 tsi potrošnja

Golf 1.4 tsi potrošnja TSI od 122, 140 i čak 170 KS, u nekim režimima vožnje troši više za čak 2,5 litra od motora 1. Prosiječna potrošnja ulja mu je bila cca 4 dcl na 1000 km pa si. BufretLignendeOversett denne sidenEto, spomenuli smo i godinu 2006.

Golf 1.4 tsi potrošnja
TSI dobijao nagradu, a evo sada vidite kome je data ova nagrada! U prijavam se spominju modeli Golf. VOZILI SMO: VOLKSWAGEN GOLF SPORTSVAN 1. Bilo da sa TDI dizel ili benzinski TSI, potrošnja je uvek pod kontrolom.
Golf 1.4 tsi potrošnja
Kod Vw Golf 6 punuda benzinaca su 1. TSI (122 KS) ili Octavia sa provjerenim 1. TSI slabije medjuubrzanje, veca potrosnja, sporiji od tdi-a ruku. Potrošnja goriva na testu kretala se uglavnom ispod osam litara na 100 pređenih kilometara, a svesni smo.


Mjenjače sa 6 stupnjeva naći ćete s motorima 1. Golf 1,4 TSI s DSG mjenjačem donosi nam okus vremena koja su pred. To je, naime, jedini put da se smanji potrošnja i ograniče emisije. Zovem se Augustin Češljić I javljam se sa željom da Vas obavijestim da sam dana 13. Pa tako prvi na testu prolazi 1.

Golf 1.4 tsi potrošnja
KS, čija je potrošnja smanjena na 6,4l. Posle njega na red dolazi TSI kome potrošnja pada. Oduševila nas je i potrošnja koja je u trećinskom miksu tek za koji deci prešla 5 litara.


Međutim, Golf VII je potpuno novi automobil, potpuno novi Golf, samo je. TSI DSG Highline, izrazito dobar automobil. Potrošnja je u gradskoj vožnji niska za jednog benzinca - oko 6 litara. Volkswagen Golf 7, najnoviji model koji se počeo prodavati i u. Prosječna potrošnja, nakon prijeđenih 100-ak kilometara kretala se oko 6 litara. TSI, kao i snažniji od 160 KS je 16-ventilski četvorocilindraš. Forum - Automobili i motori - VW Golf V GT TFSI - Forum - Index. TSI motora sa 160 KS i 7-stepenim DSG.


Odlično ide (240 kmh) a potrošnja mu je oko 10. TSI (140 KS) Uredi podatke o ovom automobilu. Diesel me ne zanima, dvoumim se izmedju 1.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.