utorak, 22. studenoga 2016.

Graviranje satova cijena

Graviranje satova cijena Cjenik laserskog graviranja i izrezivanja, ovdje možete naći informativne cijene naših usluga. Da li se graviranje moze izvrsiti bilo kojim fontom, da li su moguce neke. Gdje u Zg ugravirati nešto na caseback sata i kako se kreću cijene.

Graviranje satova cijena
ZGu i koliko se kreću cijene i pardon ako je ovo OT. Lasersko graviranje i izrezivanje, tisak na tekstil, drektan ili sitotisak, digitalni ili. Cijena za jednostavnu gravuru (npr. na čaše) 1. Zidni sat ISTRA Zidni sat napravljen od drveta breze debljine 4 mm.
Graviranje satova cijena
Počelo veliko sniženje nakita i satova do -50%! Graviranje sata radimo dijamanskim alatima i CNC mašinama.


PERSONALIZACIJA POKLONA, OPIS, jednostrano, dvostrano, kružni tekst. ZIPPO UPALJAČ, tekst ili grafika, 550,00, 750,00, 700,00. Dugogodišnje iskustvo i postojanost na tržištu garancija su kvalitete naše ponude i usluge. Naši brandovi satova i modnog nakita zastupljeni su u 15 vlastitih. U ZAKS-u ćete sigurno pronaći idealan dar po prihvatljivoj cijeni jer. Osim toga, u ZAKS-u Vam omogućujemo i besplatno graviranje željene.


Baza naše proizvodnje je graviranje i markiranje sa laserskim i CNC strojevima.

Graviranje satova cijena
Mogućnosti ovakve vrste graviranja su praktično neograničene. Vršimo uslužno graviranje alata, noževa, upaljača, olovaka, satova, privezaka, mobilnih telefona. PRODAJA I POPRAVAK zlatnog, srebrnog nakita i satova; USLUGE GRAVIRANJA nakita, satova, pločica za vrata i kasliće. Nudimo Vam CNC graviranje na mesing, aluminij, pvc, pleksiglas, drvo a kao i lasersko. DANAS ZA SUTRA) Ukupna cena dostave 100-300 dinara. Cena graviranja natpisa i datuma na katancu je od 300 do 500 dinara.


Posto nemam blage veze da li se to radi u zlatari ili u radnji gde se prodaju satovi,ja bih vas zamolila da mi kazete gde to mogu.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.