četvrtak, 3. studenoga 2016.

Infracrvena lampa za piliće

Infracrvena lampa za piliće Infracrvena lampa za grijanje pilića i odojaka, od 250W. Deklarirano cca 5000 radnih sati pri struji od 240V. Lampa infracrvena za grijanje pilića i odojaka 150W i 250W.

Infracrvena lampa za piliće
Ja koristim crvene lampe, razlog je jer djeluje mračnije, a njena svrha treba biti grijanje i isušivanje a ne svjetlost koja smeta. Svjetiljka za provjeru jaja (bez žarulje). Kako bi osigurali pravilan i zadovoljavajući tov pilića ili uzgoj ostale peradi. Velika primjena u svinjogojstvu i peradarstvu, za uzgajanje, zagrijavanje i brži rast.


Infracrvena lampa za piliće
Za grejanje pilica mogu se upotrebljavati razlicite peci, grejalice na struju ili plin, ali za manji broj pilica najlaksa i najprakticnija je infracrvena sijalica od 250W. U tu svrhu prikladni su infracrveni. Za piliće postoje gotove smjese kojima ništa nije potrebno dodavati. A zakaj ne spustite lampe na 50 cm od poda, na pod piljevinu ili slamu. Dakako, poikilitermni pilići zahtijevaju znatno više temperature; 35°C u prvom tjednu. Mene interesuje vise stvari : sa koliko dana se kolju tovni pilici,ima li da se.


Oko sijalice, ovo je neka štedljiva kao infracrvena sijalica, ali opet. Iako su, za razliku od pura i pilića, prekriveni gustim. Proizvodnja tovnih pilica i prepelica i prosirenje zoo vrta 15 04 2013 - Duration: 7:46.

Infracrvena lampa za piliće
Saznajte vise o Sijalica za prasiće 150W infracrvena i procitajte misljenja drugih kupaca. To stavi u škrinju ili napravi kutiju od. Brojleri su pilići teške hibridi koja se koriste za proizvodnju živinskog mesa.


Grejanje se može obezbediti gasnim grejalicama, infracrvenim lampama. U prvim danima života pilići nemaju razvijen termoregulacioni mehanizam, pa je.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.