utorak, 8. studenoga 2016.

Izračun novih trošarina

Izračun novih trošarina DETALJNI IZRAČUN NOVIH CIJENA Pogledajte koliko će koštati Golf, Passat, Clio, Vitara, Dacia, Hyundai. NOKAUT TRŽIŠTA S DOLASKOM NOVIH TROŠARINA NA AUTE Trgovci. I to sve jer se u izračun trošarina, uz ekološki kriterij, uvodi i onaj. Koristeći se novim tablicama za izračun i podacima s internetskih stranica. Stupanjem na snagu novih trošarina na automobile 1. Izračuni trošarina prema novim pravilima pokazuju da će Hrvati i dalje. Intencija je, kako piše u prijedlogu, da se na one automobile koji manje zagađuju plaćaju manje trošarine, ali prema izračunu nove formule.


Ispravak netočnog navoda: Nove trošarine od 2017. Carinska uprava vjeruje kako će nove trošarine biti na dobrobit svih. Slavica Petojević koja kaže kako je njena tvrtka u procesu izračuna i. Izračun poreza uvoza rabljenih automobila iz EU (trošarine). Kalkulator iznosa poreza (trošarina) na unos rabljenih automobila iz Europske unije:. Ovaj kalkulator namijenjen je unosu vozila u RH sa područja EU. Izračun trošarina i pravilnici kojima se vodilo pri izradi su aktualni zakoni i. Onaj dio trošarine koji se izračunava na temelju emisije CO2 postaje.


Do Nove godine trošarina za njega iznosi 8000 kuna, dok po novom.

Izračun novih trošarina
Nove trošarine - Kukavičje jaje iz Banskih dvora - O ovoj ste temi mogli. Kalkulator za izračun naknada tehničkog pregleda je privremeno nedostupan zbog dorade. Trošarine: Poticaj prodaji novih automobila. Na nove automobile još se plaća PDV od 25 posto, na rabljena porez na promet od pet posto. Vlada je odlučila pojačati trošarine od Nove.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.