nedjelja, 6. studenoga 2016.

Izračun trošarine 2017

Izračun trošarine 2017 A to još nije konačna trošarina, s obzirom na to da je dio pomalo. Slijede nove trošarine: Poskupljuju auti stariji od 10 godina. Izračuni trošarina prema novim pravilima pokazuju da će Hrvati i dalje ići po 10. Najnovijim zakonskim izmjenama od 1. I to sve jer se u izračun trošarina, uz ekološki kriterij, uvodi i onaj vrijednosni. Analize pokazuju da će na temelju novog izračuna trošarina, koji će se. Ne dramatično, ali ipak poskupljuju, a bitno veće trošarine na starija.

Izračun trošarine 2017
Trošarine rastu za veće starije zagađivače, porez na auto do 10 godina. Stupanjem na snagu novih trošarina na automobile 1. Izračun posebnog poreza uvoza rabljenih automobila iz EU.


Evo ovdje stavljam nove tablice pa se pozabavite izračunom. A brinu i o natalitetu pa su umanjili trošarine za vozila sa 8 sjedala, iako svi. ATV“ vozila na način da se izračun vrši prema obujmu motora u kubičnim centimetrima. Primjerice Suzuki Vitara koju ste odabrali za izračun je ELEGANCE 4WD varijanta. Kalkulator posebnog poreza (trošarine) za uvoz auta 2017. Tako se ukida obveza podnošenja godišnjeg obrasca za obračun trošarine.

Izračun trošarine 2017
Kako god bilo, svi se zastupnici automobila slažu da su trošarine previsoke te pažljivo.


Hrvatska Slavica Petojević koja kaže kako je njena tvrtka u procesu izračuna i evaluacije. Nakon niza promjena u prijedlogu od 1. Zakon o posebnom porezu na motorna vozila. Nove trošarine donose više cijene rabljenih i novih vozila. PEUGEOT 3008 DKR zabilježili povijesnu trostruku pobjedu na reliju Dakar 2017. Naime, izračun trošarina za uvoz polovnih automobila računa se na isti način kao i za. IZRAČUN DAVANJA PRILIKOM KUPNJE VOZILA.


RH - plaća se trošarina i PDV (i eventualno carina); 3. EU (UNOS) - plaća se samo trošarina.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.