utorak, 22. studenoga 2016.

Koje ulje sipati u motor

Koje ulje sipati u motor SL – Uvedena 2001 specifikacija dodatno poboljšna u odnosu na ranije , posebno. Posebno je preporučljivo koristiti sintetska ulja kod turbo motora , ako se vozilo. Zato pri kupovini ulja, obično birajte prodavnice autodijelova koje drže do svog.

Koje ulje sipati u motor
U taj motor možete slobodno sipati mineralno ulje, ali je, opet. Svaki motor troši ulje, jer treći klipni prsten ne ostruže cjelokupni sloj ulja sa. Prilikom sipanja ulja ne smije se pretjerivati, jer je štetno ako se. Da li je samo razlika u gustoći ulja pa ovo 5W40 na velikim minusima bolje pali ili ima još nešto?


Koje ulje sipati u motor
Ne tvornički ide Elf 5w40 i to sam i sipao do sada. Prema tome koristi ulje koje je preporučio proizvođač motora. Koje je najbolje ulje za vaš automobil? Motorsport vijestiSpremljeno u privremenu memorijuSlično29. Važno je reći da se ulje mijenja na radnoj temperaturi motora kako bi zajedno s uljem izašle i razne nečistoće koje su se u njemu nataložile. Pozdrav, evo posto se blizi servis na mom peugeotu, zanima me koje mi ulje preporučate da koristim pri izmjeni na 407 2. Izmjena ulja20 objava13 kol 2012Više rezultata za peugeot-klub.


Alfa Romeo modeli › 147, 156, GTSpremljeno u privremenu memorijuSlično14. Imam zetora 6245 koje ulje bi bilo bolje da sipam u njega ina super 3 ili super 5?

Koje ulje sipati u motor
Kupio sam Stila JTD 115KS prije nepun mjesec dana,pocelo mi se desavati da izbaci gresku nizak pritisak ulja,u njemu je ulje RAVENOL. Ja sipam Ina Delta 5 15w40 vec godinama i nemogu bit zadovoljniji. Stavi bilo koje 10w40 ulje, samo da ima oznaku diesel. Treba se držati tvorničkih normi za određeni motor,proizvođač je. Molio bih da me savjetujete koje motorno ulje da koristim za Pasatta 1. Za našu klimu i tvoj motor 10w40 ti je čisto dovoljno. Ja u svoj sipam shell helix ultra 5w-40, mjenjam svakih 10 000km i sve super i. Pozdrav ,prijatelj mi uzeo hondu cbr 600 rr 03,pa se sad dvoumimo koje ulje bi najbolje bilo nasuti,motul 300v 15w50,motul 300v 10w40 ili. Zanima me koje ulje sipati u Golf 3 1. Ako netko ima iskustva, koliko je "normalna" potrosnja ulja takvog motora?


Motorna ulja stvaraju zaštitni film na dijelovima motora koji se dodiruju i klize. Kada birate koje ćete ulje staviti u motor svojeg vozila, trebate. Proslo je godinu i po od kada sam promjenio ulje u motoru. To sto ti je ulje isparilo moguce je da nije nasuta kolicina koja ide u taj motor, a vro je. Vecina vozaca ima vecitu nedoumicu koje ulje treba da se koristi u. Ako potrosnja ulja je veca mozda bi i trebali da sipate mineralno ulje u gradaciji od.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.