srijeda, 9. studenoga 2016.

Laptopi njuškalo

Laptopi njuškalo Mali oglasi: prijenosna računala - prijenosnici, laptopi. Opis prijenosnog račuala + slika + cijena laptopa. HP laptopi u malim oglasima sa slikama i cijenama HP prijenosnika.

Laptopi njuškalo
Prodaja ACER prijenosnih računala. ACER laptopi u malim oglasima sa slikama i cijenama ACER prijenosnika. Toshiba laptopi u malim oglasima sa slikama i cijenama Toshiba prijenosnika. ASIS laptopi u malim oglasima sa slikama i cijenama ASUS prijenosnika.


Laptopi njuškalo
Prijenosna računala ostalih marki. Laptopi u malim oglasima sa slikama i cijenama prijenosnika. Neispravni laptopi za dijelove u malim oglasima sa slikama i cijenama prijenosnika. Sony laptopi u malim oglasima sa slikama i cijenama Sony prijenosnika. Uz laptop ide torba za njega, baterija drži oko 2 sata. Koristio bih ga za surfanje (facebook,youtube) i da tu i tamo mogu pogledati.


Provjerite koje smo proizvode iz kategorije Laptopi pripremili za vas u Abrakadabra. Laptopi cijene - prodaja laptopa - gaming i ultrabook laptopi - najveći izbor laptopa vaših omiljenih brandova na akciji. Laptopi, Tableti, Oprema, Periferija - Pronađite veliki izbor renomiranih prijenosnih računala poznatih proizvođača i dodatne opreme na jednom.

Laptopi njuškalo
Laptop nije kao ostali ROG laptopi zbog izrade kućišta koje je poprilično plastično te time ga čini laganim sa 2,6kg težine. Znaci imam dva laptopa, stari su otprilike 8 godine, rade ali su. Njuskalo probajte, prodala sam dva, jedan mi još stoji, puno kupaca koji uzmu.


Nikad lakše, uključite se i sudjelujte u SMS nagradnoj igri na njuskalo. Zadnje izmijenjeno od: njuskalo.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.