ponedjeljak, 21. studenoga 2016.

Lektira za 4 razred ključić oko vrata

Lektira za 4 razred ključić oko vrata Ključić oko vrata je roman u kojem se prikazuje život gradske djece koja uglavnom ostaju. Maja je dobra djevojčica koja ide u drugi razred osnovne škole. Majina prijateljica Suzana iz trećeg razreda također nosi ključić oko vrata, a njoj navrati djed s.

Lektira za 4 razred ključić oko vrata
Kratki sadržaj - Maja ide u drugi razred osnovne škole. Maja ima stariju prijateljicu Suzanu koja ide u 3. U Majinom razredu većina djece nosi ključić oko vrata pa je ona poželjela. Kako se zove glavni lik djevojčice u djelu?
Lektira za 4 razred ključić oko vrata
Bilješke o piscu: Nikola Pulic, roden je u Bicinama kraj Skrabina 1926. U rodnom kraju provodi djetinjstvo i dio mladosti.


Ona je lupala po vratima i mama ju je vikala. To može biti izvor nemilih pa i opasnih situacija kao što su one u kojima se. Na ovoj stranici možete pronaći lektire za srednju i osnovnu školu. Već je postavljeno oko 200 knjiga, te obilje multimedijskih sadržaja, kao što su zvučni. Balog, Zvonimir: Ja magarac (14) ili Pusa od Krampusa (1) ili. Nigdje ne mogu nać Leteći razred kratak sadržaj , sve sam pretražila !

Lektira za 4 razred ključić oko vrata
KRATAK SADRŽAJ Maja postaje prava ključašica Zbrka oko ključeva. POPIS OBVEZNIH NASLOVA ŠKOLSKE LEKTIRE ZA 4. Uvijek uz sebe imaj OLOVKU i papir, blok.


Pva lektira su "Priče iz davnine", koja je planirana 27. RAZRED (izabrati 7 djela, obvezna prva dva) 1. Ivana Brlić-Mažuranić: Regoč i Šuma. Lewis Carroll, ALICA U ZEMLJI ČUDESA. IZDANJE (2011.), Nikola Pulić Baka je jednog dana djevojčici Maji kupila ključ jer je htjela biti ključokoša. Edukativni CD Čista Petica IV namijenjen je učenicima 4. GOVORIMO, ČITAMO, PIŠEMO HRVATSKI 4. U kazni, čitajući lektiru, čula sam kako se mama, na popodnevnoj kavi, žali.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.