četvrtak, 3. studenoga 2016.

Mali bar radno vrijeme

Mali bar radno vrijeme Radi se o tanko narezanim komadićima koji se poslužuju kao. Sirovi komadi ribe za mnoge gurmane prava su delicija. Ako ih pritom uronite u čarobnu marinadu, ogrnete svježim povrćem i aromatičnim.

Mali bar radno vrijeme
Croatian-English Translation for carpaccio od ribe - online dictionary EUdict. Napravite pauzu i uživajte uz školjke, plavu ribu, škampe ili autohtonu kuhinju. Juneći file treba sazrijeti (odležati) u marinadi kako bi meso bilo savršene meke teksture. Detalje o mariniranju pogledajte na:.


V posodo položimo ribe, ki jih potresemo z grobo morsko soljo. U našem video receptu saznajte kako pripremiti carpaccio od lososa s. Očišćeno meso ribe, u komadu umotamo u prozirnu kuhinjsku foliju i stavimo u. Umorni ste od svakodnevnog razmišljanja kako pripremiti brza i ukusna. Napisao Mladen Marković, fotografije arhiva RNJ. Vjerojatno ste i sami u vrlo raširenoj ponudi jelovnika, na kojima su sve češće sashimi, sushi i carpaccio, pojeli sirovi komad ribe privlačno. Za ovo jelo ima samo jedan jedini uvjet, a to je da meso ili riba moraju biti izuzetno svježi i radi zdravlja i radi okusa. Dondole, kvarnerski škampi, tatar od bijele ribe, carpaccio od bijele ribe. Komadi ribe, škampi i kozice kuhani u temeljcu s kapulom i krumpirom).

Mali bar radno vrijeme
Mirnom rukom prerežemo ribu duž ruba i lagano odvajamo meso od središnje kosti.


V - Sendvič od balančana i kozjeg sira. Carpaccio ili mariniranje inćuna ne zahtjeva posebnu pripremu. MALA RIBA - Carpaccio, tatar i dimljena svježa jadranska riba 85,00. LEŠADA - Bogata riblja juha od svježe jadranske ribe 90,00. Filet hame izrežemo na tanke fetice bez kože. Serviramo na hrskavoj salati (rokula, radić, zelena, endivija, matovilac, cikorija..).


Recept za sve ljubitelje sirove ribe i one koji će to tek postati. Originalni recepti, Chef savjeti, nutricionistički pogled na prehranu, namirnice i jela, preporuke i novi trendovi. Konoba Primošten: 50 nijansi najbolje ribe u gradu. Jakobove kapice, tibetanski papar, kavijar.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.