srijeda, 2. studenoga 2016.

Metalni lajtunzi

Metalni lajtunzi Izrađujemo metalne cijevi kočnica sa atestom marke Wurth. Golf 1 GTI 16V - Golf 120 objava29 ožu 2013kočnice problem pomoć! Spremljeno u privremenu memorijuSlično29.

Metalni lajtunzi
Zanima me dali ima tih lajtunga gotovih za kupiti(nisam uspio nigdje naći) ili da ga dam negdje izraditi i kolika je okvirno cijena za to? Metalni lajtunzi prednjih kocnica su mi gadno korodirali na nekim mjestima i vjerujem da nece jos dugo. Neznam dali ste znali,gumeni lajtunzi imaju vrlo slican efekt kao i metalni,,,dok su novi. Takvo stanje traje nesto manje od godinu dana.


Metalni lajtunzi
Zanima me da li je netko mijenjao metalni lajtung kočnica od glavnog kočionog cilindra prema kotaču? Servis kočnica23 svi 2012odzračivanje visokotlačne pumpe - zrak u sistemu -pomoć! NA mojoj delti su bili metalni ali su već bili dosta truli pa sam ih. Ako ne, šta se može po tom pitanju. Puce mi lajtung-cijev od kocnica blizu razdjelnika nazad na alfi 33 sta s cim i. Ako misliš na metalnu cijev od kočnica ona se jako dobro da. Kupio sam stari auto koji je dugo stajao,da ne duljim,strunuli su mu koèioni lajtunzi(gumeni i metalni)pa ako netko zna di to nabavit. Na njoj mjenjano filter ulja, filter goriva, metalni lajtunzi, ulje. Krenete li na tehnički pregled vozila, a pritom ne prođete na pregledu zbog korodiranih (zahrđalih) cjevovoda kočnica (tzv. "lajtunga"), imajte.


Metalni lajtunzi
Ako su metalni lajtunzi "hrđavi" i ako kontrolor odluči da ih treba mjenjati, nakon izmjene treba donesti račun od meštra koji ih je radil. Metalne gibljive cijevi od prokroma s priključcima po narudžbi. Curi lajtung goriva, tj metalno crijevo na zadnjem cilindru, ispod plasticnog poklopca motora. Rupica je minijaturna i kod veceg gasa ,tek se. Kočnice na Beverly 250 su jednostavno bullshit , jedino riješenje koje bi možda donijelo dobro kočenje su metalni lajtunzi za ulje umijesto.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.