ponedjeljak, 7. studenoga 2016.

Moj posao karlovac čistačica

Moj posao karlovac čistačica Mjesto rada: Karlovac, Karlovačka županija. Restoran Dubravka, Restoran Panorama i Restoran Nautika. Poslodavac: DOM ZDRAVLJA KARLOVAC, Karlovac. Natječaji za posao: Karlovačka županija. Stalni radni odnos, Rad na određeno vrijeme, Honorarni posao, Studentski posao; Rok prijave: 03. Jooble – sve ponude poslova na jednom mjestu.


Grad Karlovac objavio natječaj za popunu tri radna mjesta.

Moj posao karlovac čistačica
Uredu gradonačelnika i Upravnom odjelu za. Pronađi posao u oglasima za zapošljavanje. Ponuda aktivnih natječaja za zapošljavanje u Hrvatskoj. Kategorija: Trgovačka i srodna zanimanja. Toplane Grad našao posao s kojim bi bila na gubitku.


Karlovcu, nije davala otkaz kad se vratila, već je. Mirjana Martinčić podnijela je žalbu na natječaj na kojemu je ravnateljica koprivničke OŠ braće Radića zaposlila šogoricu. Traže između ostalog voditelja ureda, tehničara, programera, inženjera strojarstva, čistačicu i još nekoliko osoba za pojedina radna mjesta. Mobilno prilagodjena verzija burze rada i poslova u regiji.

Moj posao karlovac čistačica
Stranica je automatizirana s namjenom jednostavne pretrage novih poslova i testiranja servera. Voditelj odsjeka: Ivanka Volarić, dipl. Net,oglasi za posao,zaposlenje, Osijek-Online.


Najveća ponuda oglasa za posao. Služba upravljanja ljudskim potencijalima. Ulica grada Vukovara 70, 10000 Zagreb. Javni natječaj za prijam namještenika na radno mjesto čistačica u Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu objavljen u Narodnim novinama broj 82 od 14. CISCENJE 1-2 PUTA MJESECNO preko tjedna se obavlja posao. Oglasi roditelja za čuvanje djece: Prelistajte, je možda se ovdje nalazi Vaš idući posao.


Posts about posao čistačica m ž written by Anonimni.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.