ponedjeljak, 21. studenoga 2016.

Nepovratni ventil za benzin

Nepovratni ventil za benzin Prodajem novi nepovratni ventil za protok goriva u jednom smijeru, original. Pase za sva vozila, i poljoprivredne traktore,dizel, ili benzin Cijena. Verovatno je membrana propala pa pusta benzin da se vraca.

Nepovratni ventil za benzin
Mislio sam da posle pumpe stavim neki nepovratni ventil, kao sto ima na nekim. Savršen je za primjenu između tlačnog priključka prigušivača buke i spremnika. Pritisak u spremniku i gorivo ne mogu više izlaziti kroz.


Nepovratni ventil za gorivo F1002 Reely - Sprečava povrat goriva.

Nepovratni ventil za benzin
Gde se nalazi taj nepovratni ventil, moze li pomoc kako da ustanovim kvar. Znaci samo kada je hladno napolju to se desava, i to samo jutarnje. Ventil nepovratni VW Golf IV, Passat 1. Veliki i manji servisi, popravci diesel i benzinskih motora,autodijagnostika. Jedan mehaničar mi rekao da bi bilo dobro ugraditi povratni ventil goriva na moju dvicu zbog lošeg paljenja jer mu se čini da mi gorivo odlazi ili. Tagovi: nepovratni benzinski ventil, kvalitetno, pouzdano. Uglavnom ventili pumpe koji se potrose i pohabaju pa tu leka nema kad se uzme u obzir.


Ukoliko je dizel, najprije ti je do nepovratnog ventila. Iber druk ventil (samo gde danas kupiti dobrog ) ili umjesto njega nepovratni na obje strane, ako ne pomogne tu i tam pripumpati i gotovo.

Nepovratni ventil za benzin
Po nekoj logici otišao mi je nepovratni ventil, ali sam tražio po opeloem. Moja nedoumica je u tome sto pumpa nece da baca benzin pri prvom. Da li bi se problem resio nekim nepovratnim ventilom koji bi drzao. Pumpa nije dobra, verovatno slabo zatvaraju nepovratni ventili. Kada je sve ispravno, pumpa povuče benzin i samim verglanjem od nekoliko sekundi. Danas bio na autootpadu i čisto onako informativno pitam onog što radi, o tom problemu i on mi kaže da ima nepovratni ventil na bosch pumpi.


Idealen za uporabo med tlačnim priključkom dušilca zvoka in rezervoarja. Tlak v rezervoarju in gorivo tako ne.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.