ponedjeljak, 7. studenoga 2016.

Parlamentarni izbori 2016 rezultati

Parlamentarni izbori 2016 rezultati Priopćenje Državnog izbornog povjerenstva od 7. Održani su još jedni neizvjesni parlamentarni izbori u Hrvatskoj. Donosimo pregled osvojenih preferencijalnih glasova po izbornim jedinicama na parlamentarnim izborima 2016. Na prošlim parlamentarnim izborima u ovoj je izbornoj jedinici SDP-ova koalicija osvojila 39,15 posto glasova i sedam mandata. Neslužbeni rezultati DIP-a: HDZ osvaja 61 mandat, Narodna koalicija 54 mandata. Nakon još jednih neizvjesni parlamentarnih izbora u Hrvatskoj poznati su neslužbeni rezultati koje je objavilo Državno izborno. Potpuni rezultati izbora - Liste koje su dobile najmanje 5% glasova birača Stanje od 16. Broj zastupnika u Hrvatskom saboru; 1. Izbori za Deveti saziv Hrvatskog sabora održani su 11. Rezultati izbora u Hrvatskoj: Parlamentarni, predsjednički - vizualizacija.


Detaljnije rezultate po izbornim jedinicama možete pronaći i na. HDZ i partneri na prijevremenim parlamentarnim izborima osvajaju 61 mandat, a Narodna koalicija. Dakle, drugi su to parlamentarni izbori na kojima birači mogu koristiti. HDZ je u kampanji za prošle izvanredne parlamentarne izbore potrošio 3,16. Vijesti iz rubrike: Parlamentarni izbori 2016. Zadarske županije pokazuju apsolutnu podršku HDZ-u. Republika Srbija, izbori za narodne poslanike 2016, УКУПНИ РЕЗУЛТАТИ ИЗБОРА 2016.


KONAČNI REZULTATI VELIKE ANKETE Kako bi izgledao Sabor u slučaju da kriza završi izborima. Sličan raspored snaga bio je i na prošlim parlamentarnim izborima, osim što je u međuvremenu pala podrška HDZ-u. Večeras u 18 i 30 u RTL-u Danas donosimo rezultate i analizu cijele ankete. U ekskluzivnoj RTL anketi stigli smo do samog finala, I. Poznati su rezultati parlamentarnih izbora za III.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.