srijeda, 2. studenoga 2016.

Plodine radno vrijeme svi sveti

Plodine radno vrijeme svi sveti Prijavite se na naš newsletter i prije ostalih. BufretLignendeOversett denne sidenNaši supermarketi Gdje u Hrvatskoj možete kupovati u supermarketima Plodine? Plodine radno vrijeme trgovina za blagdan Svi sveti 1.

Plodine radno vrijeme svi sveti
Radno vrijeme trgovina za blagdan Svih svetih - Dan mrtvih je uglavnom. Na nekoliko lokacija izvanredno će raditi od 8 do 21 sat. Konzumove prodavaonice raditi će od 7 d o12 satu. Saznajte kakvo je radno vrijeme trgovina i shopping centara.


Plodine radno vrijeme svi sveti
Pogledajte Konzum radno vrijeme Svi sveti 1. Napomena: Plodine nisu istaknule radno vrijeme na blagdan Svih svetih te su korišteni. PLODINE 07:00 do 22:00 sati (Sjeverna vezna cesta). Popusti do -60% u Plodine trgovinama: Kutija za spremanje, Jastuk za stolicu, Stolnjak. Plodine - Osječko-baranjska sve poslovnice sa radnim vremenom poslovnica i. Sve Plodine poslovnice i radno vrijeme poslovnica - Osječko-baranjska. Plodine na Badnjak rade od 7 do 18 sati, za Božić su zatvorene, dok na blagdan Sv. Plodine blagdanom rade prema nedjeljnom radnom vremenu. Svi sveti su poseban dan u godini kada se prisjećamo onih koji nisu više.


Plodine radno vrijeme svi sveti
Kao što je uobičajeno, radno vrijeme trgovina se mijenja, no gotovo sve. U kalendaru Katoličke crkve Svi sveti označeni su kao svetkovina. Donosimo vam radna vremena većih zadarskih trgovina i centara za blagdan Svi sveti u utorak, kada je neradni dan. Obilazni pravac za vrijeme navedenih radova bit će: Ulica Sveti Duh. POGLEDAJTE BLAGDANSKO RADNO VRIJEME SVIH RIBOLA. U nastavku provjerite radno vrijeme većih trgovačkih lanaca u. Plodine u Ražina i one u Njivicama rade od 7 ujutro sve do 22 sata navečer.


Prodajni centri Plodine u Labinu, Umagu, Buzetu i Pazinu u subotu, na Dan mrtvih, bit će otvoreni od 8 do 13 sati.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.