četvrtak, 24. studenoga 2016.

Posao u norveskoj iskustva

Posao u norveskoj iskustva U Norveškoj dobijem plaću u vrijednosti od 23. Posao se nudi na svakom koraku, ali nema biranja. Nigdje nisam vidjela toliko zgodnih muškaraca, kao u Norveškoj. Posljednjih osam mjeseci ovaj Zagrepčanin provodi u norveškom glavnom gradu Oslu. Pred kraj faksa sam našao povremeni ljetni posao u Švedskoj. Dvije i pol godine učenja norveškog u privatnoj školi stranih jezika u Zagrebu. No, ako ste u Norveškoj početnik s nižim primanjima od navedenih.

Posao u norveskoj iskustva
Još jedna posebno korisna stranica o tome kako pronaći posao u Norveškoj, koji su nam preporučili iz ambasade, jest Work and stay in.


Nama sportašima je nešto lakše, ali da se dobije posao u Norveškoj puno je. I zato nakon ovoga iskustva ne vjerujem da bih poželio ponovno. Ne potpuni, imao sam gdje spavati i jesti, ali nisam imao posao. Bergen je u Norveškoj poznat kao Grad sedam planina. Novi wrote: Nakon nekoliko mjeseci pretrage, par skype intervjua i par sastanaka u Norveškoj, dobio sam posao u Norveškoj. Ponuda poslova u Norveškoj za električare, vodoinstalatere, montere, tesare, stolare. Minimalno 3 godine dokumentiranog radnog iskustva (ili ekvalentno) na. Nedavno mi je dečko dobio ponudu za posao u Norveškoj.


Posao u norveskoj iskustva
Inače, oboje imamo dobre poslove u ZG i srećom nismo u situaciji "trbuhom za. DijasporaSpremljeno u privremenu memorijuSlično26. Poslao CV-ove i kroz 2 tjedna dobio posao iz "prve"u natoc tome sto ne. Vrijeme katastrofa ali i fino ispremiješano (jug Norveške doduše). Ovde bih zamolila sve koji imaju iskustva o preseljenju u ovu zemlju. Isto tako znam da je pre 5,6 godina bilo lakse naci posao nego danas. Prvo, da bi ovamo došao i tražio posao trebaš imati ozbiljniji kapital, gledano iz balkanske perspektive.


Ajde recimo onako u grubo, soma eura. Imam i prethodno iskustvo rada u Americi posto sam radio preko. Problema s traženjem posla u Norveškoj gotovo da i nema. EU pa tako i Norveškoj i pri tome tražiti posao. Stoga, kako naći posao u Norveškoj, ako nema oglasa? Kompanije u Norveškoj koje trenutno traže inženjere i stručnjake različitih profila su, između ostalog, Aker Solutions, FMC Technologies, Statoil.


TRAŽI SE 45 ZANIMANJA Želite super plaćen posao u Njemačkoj? Norveškoj su potrebni inženjeri, nastavnici, prije svega nastavnici. Dok god postoji tvrtka koja ti želi dati posao, nema nikakvih problema. Oženjen Norvežankom, mogao je tražiti spajanje braka u Norveškoj, no sam brak ne bi.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.