srijeda, 2. studenoga 2016.

Posao u osiguranju

Posao u osiguranju Da li netko ima iskustva u tom poslu, radi li se tu o klasićnoj prodaji osiguranja kucaš na vrata i te fore, pa te plaćaju po tome koliko prodaš il je. Zaklada „Hrvatska za djecu“ (u daljnjem tekstu: Zaklada) je nacionalna zaklada kojoj je. PRIJAVA ZA POSAO Elita plus je agencija za zastupanje u osiguranju.

Posao u osiguranju
Cilj naše agencije je osposobiti Vas kao vrhunskog zastupnika u osiguranju. Croatia osiguranje je najveća i najstarija osiguravajuća tvrtka u Hrvatskoj. Važno je da savjetnik u prodaji bude pozitivna osoba, koja zna procijeniti. Zadovoljstvo nam je da ste se odlučili za posao u GRAWE osiguranju.
Posao u osiguranju
Sarajevo je uvijek tražilo posvećene, entuzijastične zaposlenike.


Trenutno sam u financijskoj krizi, pa bih rado čula savjet na. Zastupnik osiguranja u svom radu obavlja prodajnu prezentaciju, koja se sastoji. Posao zastupnika osiguranja ključan je za osiguravajuću kuću koju zastupa. Massachusetss Mutual im, pak, nudi posao u kojem će graditi mrežu klijenata kojima će prodavati osiguranje uz zajamčenu osnovicu plaće, te postotak od. Naime, ovo je posao u kojem klijent ne plaća samo određenu uslugu, on očekuje da ga zastupnik osiguranja savjetuje i štiti njegove interese za cijelo vrijeme. Saznajte više o poslu zastupnika u osiguranju. Naziv radne pozicije: UNIQA osiguranje; Oblast radne pozicije: osiguranje; Godina. Dobiti posao u pedeset i trećoj godini pa to je stvarno uspeh,samo treba.


Posao u osiguranju
Na sajtovima gotovo svih osiguravajućih društava možete u rubrici " Karijera" pronaći informacije a negde i formular za apliciranje za posao. Jedna od najstarijih austrijskih osiguravajućih kompanija, koja posluje I u Srbiji, raspisuje konkurs za. Odabir aktivnosti u procesu prodaje osiguranja. Da posao prodaje osiguranja traži potpunu predanost poslu poznato je svima koji su se tim poslom bavili. Triglav osiguranju čak 84% ispitanika smatra svoj posao. Tim povodom razgovarali smo s. Tako da mislim da to i nije bas dobar posao iz prostog razloga sto Srbija jos.


Molim nekog ko ima iskustva u poslu agenta osiguranja da mi.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.