utorak, 29. studenoga 2016.

Primjeri knjiženja plaće

Primjeri knjiženja plaće Posebni primjeri obračuna i knjiženja. Obračun plaće cjelina 7, poglavlje 5, podpoglavlje 3, str. Vrijednost primitka u naravi je neto primitak. Podatke o knjiženju dijela bruto plaće, koji se odnosi na doprinose iz plaće. Primjer: Djelatniku xx obračunamo bruto plaću 500. Automatsko knjiženje plaće je moguće ukoliko smo ispravno popunili sva konta za. PRIMJER OBRAČUNA DOPRINOSA IZ PLAĆE I NA PLAĆU.


Primjeri knjiženja plaće
Knjiženje nastalih izdataka s osnove zaposlenih. Obveza PDV-a za proteklo obračunsko razdoblje plaća se do zadnjeg. Molim Vas za primjer knjiženja obračuna plaće u naravi u slučaju kada poslodavac daje osobni službeni automobil radniku na korištenje, ali na trošak. Knjižiti podmirenje doprinosa iz i na plaću, te porez i prirez. Dani su primjeri obračuna i knjiženja ove vrste dohotka, i to u. Uvođenje posebnog poreza na plaće donosi značajne izmjene u obračunu ove vrste dohotka. Odgovor: U nastavku dajemo primjer knjiženja manjka dugotrajne. Isplata sa žiro-računa poreza i doprinosa iz bruto plaće u naravi i doprinosa na bruto plaću:.


Evo konkretan primjer iz RRIF-a pa možda još nekom zatreba: rekapitulacija plaće knjiženje neto plaća 4200 D 11.

Primjeri knjiženja plaće
Može li mi netko objsniti knjiženje plaća u Synesisu. Tipični primjeri takvih troškova koje je potrebno razgraničiti unaprijed su. Troškove osoblja čine troškovi koji su vezani za plaće, naknade, poreze i doprinose. U ovom primjeru obračuna plata prikazujemo kako se vrši knjiženje a sami obračun ćemo u daljem. Poreznoj upravi, Obrazac JOPPD za razliku plaće. KNJIŽENJA NA KONTIMA IMOVINE I IZVORA IMOVINE. Primjer računovodstva tvrtke tijekom jedne godine.


PDV za njega NEUTRALAN jer iznos koji plaća državi.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.