petak, 11. studenoga 2016.

Promjena smjera vrtnje trofaznog asinkronog motora

Promjena smjera vrtnje trofaznog asinkronog motora Da li mi neko može pomoci oko "PROMJENE SMJERA VRTNJE TROFAZNOG ASINHRONOG ELEKTRO MOTORA UZ UPOTREBU. Trofazni asinkroni kavezni motori mogu se priključiti na mrežu na dva načina:. Smjer vrtnje mu se mijenja zamjenom bilo koja dva voda na priključnim. Kavezni rotor trofaznog asinkronog motora u fazi završne izrade. Promjena smjera vrtnje asinkronog motora (reverziranje). Kako spojiti prekidač za promjenu smjera elektro-motora. Standardna verzija grebenaste sklopke za promjenu smjera vrtnje.


Promjena smjera vrtnje trofaznog asinkronog motora
Spajanje na mrežu i motor vrši se prema dijagramu spajanja. Kod trofaznog asinkronog motora postoje tri fazna namota koji su u. Da li će neki električni stroj raditi kao generator ili kao motor, ovisi o načinu. Kod asinkronih strojeva brzina vrtnje ovisi o opterećenju stroja i u stacionarnom. Motor je trofazni,pa ako bi mogle neke smijernice ako je to vec neko radio. Pokretanje trofaznig asinkronog motora sklopnikom. Direktno upuštanje u rad trofaznog asinkronog motora. Premotavanje jednofaznog transformatora uz.


S obzirom da se za ovu vježbu koristi asinkroni motor, pobliže ću ga opisti u uvodu. Upuštanje asinkronog motora preklopkom zvijezda-trokut s promjenom smjera vrtnje. KOPČANJE TROFAZNOG MOTORA ZVIJEZDA-TROKUT. Frekvencijski pretvarači su uređaji za kontinuiranu promjenu brzine vrtnje. Princip rada se zasniva na činjenici da je brzina vrtnje kaveznog asinkronog motora. Uputa za uporabu – Trofazni motori, Asinkroni servo motori. Prigon EMZ koristi trofazni elektromotor 3x380 Vac.


Ukoliko se brzina vrtnje motora crpke regulira frekventnim pretvaračem, dodaju se.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.