petak, 25. studenoga 2016.

Proteini si osijek

Proteini si osijek Napokon otvorenje našeg dugoočekivanog Proteini. V naši ponudbi boste našli kreatin, proteini, beljakovine in ostale športne prehrambene dodatke. OLIMP WHEY PROTEIN COMPLEX 100%, 2200G 5.

Proteini si osijek
Igrajte našu nagradnu igru i osvojite paket sa slike: Da biste sudjelovali u nagradnoj igri: 1. Lijepe cure su zaštitni znak Proteini. I kako smo već jednom i rekli, uvijek nam je drago kad nas posjete i cure koje su aktivne i što je najljepše, točno. Povodom otvaranja trgovine odlučili smo vam dati vrhunski popust na naše proizvode: Battery whey protein od 2kg + shaker gratis, THE-Nutrition All in 1.
Proteini si osijek
Bjelančevine ili proteini osnova su svake prehrane i dijete, a jako dobro utječu na rast i regeneraciju mišića. Dolaze u raznim oblicima kao što su Whey. Centar zdrave hrane i opreme za Sport, Fitness, Pilates i Bodybuilding.


Zdrava prehrana, Proteini i savjeti stručnjaka. Da li planirate posjetiti Promocija Proteini. Posjetite našu web stranicu na kojoj ćete naći sve informacije o ovom mjestu: radno vrijeme, karta, putokaz. Hrvatskoj stoji iza prepoznatljivog branda. Danas nakon sluzbenog vaganja slijedilo je opusteno druzenje u novootvorenom ducanu Proteini. DODACI PREHRANI ZA SPORTAŠE I REKREATIVCE - Proteini.


Proteini si osijek
Monday, 5 October 2015, Fitness-Central Osijek, Osijek. U ugodnoj atmosferi Fitnessa-Central Osijek organiziramo za Vas promociju gdje ćete. POSLOVNICE I SAVJETOVALIŠTA: ZAGREB: Jadranska. WHEY PURE FUSION je kremasti ukusan protein s 75%. GAZ trgovinama u Zagrebu, Splitu, Zadru i Osijeku, kompletan asortiman proteina. Osijek, Fitness-Central Osijek, Josipa Jurja Strossmayera 111. Mon Oct 05 2015 at 06:00 pm, U ugodnoj.


Osječanima vrata u četvrtak (3. travnja) u 19 sati u Ulici Stjepana Radića 38 u Osijeku.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.