četvrtak, 3. studenoga 2016.

Psi gonici na prodaju

Psi gonici na prodaju Posavski gonič prodaja u oglasima sa slikama i cijenama. Najveća ponuda i najbolje cijene: posavski goniči. Istarski gonič prodaja u oglasima sa slikama i cijenama.

Psi gonici na prodaju
Plaketa za osvojeno 1 MJESTO KUP ISTRE 1984 GODINA GONIČI EKIPNO KINOLOŠKO DRUŠTVO. Khaled Hosseini - Gonic zmajeva - Lovac na zmajeve. Lovacki pas,psi,ostrodlaki istrijaner,istarski gonic. Lovački pas,trobojac,ker lovački,trobojni gonić,psi. Oaza mira - uzgajanje divljih zeceva i pasa gonica - Duration: 10:20.


Punog glasa, tolerantna na pucanjm, domaće zivotinje, pse i. Zbog zabrane držanja pasa u gradu, prodajem Srpske Goniče. Crnogorski planinski gonič je rijetka pseća Pasmina iz planinskoga dijela jugoistočne Europe. Crne i žućkastosmeđe boje i glatke dlake, psa su u prošlosti zvali. Pogledajte najveći izbor pasa na jednom mestu. Na prodaju stene starosti 7 meseci melez Istarskog gonica i posavskog gonica, krenulo na. Rasa: Srpski Gonič Kategorija: Psi na prodaju.


PRODAJEM MUSKO STENE POSAVSKOG GONICA STARO 6 MESECI OSTENJENO 12.

Psi gonici na prodaju
Besplatni oglasi Psi goniči i tragači. Podgorica; Psi goniči i tragači; postavio: beba; 150. Posavskim goničima i istarskim oštrodlakim goničima. Vrhunski rotvajler stenci na prodaju. Najave legla i pse koji su na prodaju možete također lako pronaći na web stranicama. Odrasli psi i štenci različitih rasa.


Maltezeri, čivave, pudle, labradori, retriveri, nemački i belgijski ovčari, terijeri, baset, buldog, mops, bigl. U planinskim lovištima Republike Srpske pa i cijele Bosne i Hercegovine najviše se koriste dugonogi goniči.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.