srijeda, 2. studenoga 2016.

Pumpe za gorivo

Pumpe za gorivo U kategoriji Pumpe ćete naći potkategoriju Pumpe za benzin u kojoj se nalaze pumpe za benzin vašega vozila. Možete izabrati kvalitetne pumpe za benzin. Zadaća pumpe je osigurati uvijek dovoljnu količinu goriva sistemu ubrizgavanja.

Pumpe za gorivo
Bez obzira radi li se o pumpama koje su uronjene u rezervoar ili onima van. Kad je pun i sve do jedno tak manje od deset litara pali odlicno,tad pocinje malo duze verglat dok ne upali. Jel to do pumpe goriva ili je nesto. Vectra b (z16xe) - rad pumpe goriva? Spremljeno u privremenu memorijuSličnoDetaljni opis proizvoda PERIF.


AKM 60-230V Samousisna periferna pumpa sa po. Pumpa za gorivo je uredjaji koja usisava gorivo iz rezervoara. U skladu sa vaznoscu njihove funkcije, vazno je i ispitivanje i zamena pumpe za. PRODAJEMO PUMPE GORIVA ZA SVA VOZILA BEZ OBZIRA NA STAROST VAŠEG AUTOMOBILA ZA SVAKI DIO KOJ VAM JE POTREBAN. CUBE kompleti pumpi za gorivo s protokomjerom trenutno istočenog i ukupno istočenog goriva. Električna pumpa za gorivo,MAGNETI MARELLI,AIRTEX,COFAP,ERA,MAPCO,HOFFER,PTZ,KYOSAN,ITN. Pumpe za ulje i gorivo - Izaberite u Internet prodavnici OdIgleDoLokomotive.


Isporuka na kućnu adresu - Prodaja na rate bez kamate.

Pumpe za gorivo
Bosch, benzin sistem, benzin, snabdevanje gorivom, električna pumpa za gorivo, benzin pumpa, pumpa za ubrizgavanje. Pumpa benzina, kao što joj i naziv govori, služi za dobavu goriva iz rezervoara u sistem „injectiona“ ili karburator, koji su smješteni na motoru. Kako provjeriti ispravnost, pumpa inače ne slini. Kada skinem oba crijeva s karba (dovod goriva i vakum) gorivo ne smije curiti iz pumpe, jesam. Održavanje Sistema za Gorivo - Jagodina Srbija - Duration: 5:47.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.