četvrtak, 17. studenoga 2016.

Rrif kalkulator plaća

Rrif kalkulator plaća Ovdje možete naći arhivu obračuna za plaće, dohotke i honorare, bilo da za zadani neto trebate izračunati bruto iznos, bilo da iz bruta računate neto iznos. Ukupni trošak plaće, 0,00 kn, faktor, 1,00. Doprinos za zdravstveno, 0,00 kn, stopa, 15,0%.

Rrif kalkulator plaća
Obračunajte plaću iz bruto iznosa, neto iznosa ili ukupnog troška. Kalkulator plaće (osobnog dohotka) za 2017. Izračun plaće iz bruta, neta ili ukupnog troška. Pomoću kalkulatora za izračun plaće brzo i jednostavno možete izračunati svoju plaću u bruto ili neto iznosu te dobiti detaljniji izvještaj o doprinosima za.


Rrif kalkulator plaća
Zanima li Vas koliko će iznositi anuitet Vašeg kredita? Osnovice za obračun plaća u državnim i javnim službama za 2014. Preračunavanje neto iznosa plaće na bruto plaću. Pregledni kalkulator obračuna plaća (RRIF): Pogledaj OVDJE. Neslužbeni je to izračun porezne stručnjakinje Lucije Turković Jarža s Visoke škole za poslovni menadžment RRIF-a. Računovodstvo, revizija i financije. Bruto plaća iznos na koji se obračunava mirovinsko, porezi i prirez.


Osobni odbitak je neoporezivi dio dohotka. Poreznim zakonima je regulirana visina osnovnog osobnog odbitka i faktori osobnog odbitka za.

Rrif kalkulator plaća
RRiF Učilište za poduzetništvo - Kontakt. U flat-tax modelu svi obveznici poreza na dohodak (radnici) plaćaju. Odite na RRIF kalkulator plaće, i pogledajte scenario kada želite isplatiti. Izračunajte bruto plaću na temelju neto plaće, mjesta prebivališta, broja djece i. Prilikom izrade Završnog rada na temu plaće, potrebno je proučiti sljedeće: 1. Savjetnica za računovodstvo i poreze s Visoke škole RRIF, Lucija Turković-Jarža, napravila je okviran izračun plaća prema pretpostavljenim.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.