petak, 4. studenoga 2016.

Rwe energija iskustva forum

Rwe energija iskustva forum Rwe energija iskustva forum Mogao je na ugovoru vidjeti da se radi o tvrtki RWE. Jeftinija struja - HEP vs GEN-I vs RWE Stanovanje. Sve dobivaš od HEP-a kao i prije, a kako će GEN-I HEP-u isporučiti energiju koju potroše. Ja nikad nisam imao nikakvih loših iskustava sa HEPom - barem zasada. Moje iskustvo kako HT skuplja pretplatnike na ugovornu obvezu za. RWE Energija15 lis 2013Kako odjednom može i jeftinija struja?


Rwe energija iskustva forum
Spremljeno u privremenu memorijuSlično8. Tako su djelatnici RWE energije, bili čak i privođeni od strane polIcije, a sve zbog lažnog. OPREZ Nemojte pasti na lažna obećanja o jeftinijoj struji - Provjerenoprovjereno. Dario je svoje iskustvo s 220V podijelio i na FB. Zatim je njemački energetski div RWE jučer iznio podatke o svojim. Registrirao sam se samo da bih ponovio i svoje iskustvo. Kompanija GEN-I i njihove ponude, česta su tema hrvatskih foruma. Jedan dio građana je imao loša iskustva s RWE-om.


Rwe energija iskustva forum
Eto jasno je da dolaze novi dobavljači električne energije na naše tržiše, govore o nižim cijenama, ali nisam uspio naći nigdje cijenu jednog. Tri rivala na hrvatskom tržištu HEP, GEN-I i RWE nude struju po povoljnijim cijenama, a odluka je isključivo na korisnicima. RWE energija i GEN-i do sada su zaposlili ukupno 393 osobe na poslovima prodaje električne energije. U toj brojci je glavnina terenskih. Elektra Varaždin izgubila licencu za distribuciju. Koliko god da HEP smanji struju, RWE ce uvijek ici nize 15% tako da ce uvijek. Kakva su iskustva, koliko je minimalno trajanje ugovora, je li promjene.


Liberalizacija tržišta opskrbe električnom energijom počela je prije dvije godine kad su nižim cijenama HEP-u konkurirali RWE i GEN-I. Doduše, samo dva su do sad ponudili uslugu opskrbe. To su slovenska firma GEN-i i njemačka RWE energija. Pročitajte iskustvo jednog potrošača o prelasku drugom davatelju javne usluge isporuke električne energije. Subject: Žalba: Ugovor s RWE-om na prijevaru.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.