četvrtak, 3. studenoga 2016.

Sole peći na pelet upute

Sole peći na pelet upute Prije postavljanja pažljivo pročitajte ovaj priručnik i upute za korištenje ove peći za grijanje prostorija koja sagorijeva pelete. Peć je snabdevena uređajem za paljenje peleti,tako da nije dozvoljeno vršiti. Ovo uputstvo je namenjen korisnicima peći, majstorima koji montiraju peći, rukovaocima i radnicima za.

Sole peći na pelet upute
Peć na pelete Sole 10000P sa čeličnom maskom-AKCIJA. Najmanje peći u klasi 10KW dimenzija 908x502x458mm. SENKO peći na pelete – Uputstvo za upotrebu. Ovaj proizvod konstruiran je i izrađen do.
Sole peći na pelet upute
Ove upute treba držati u blizini peći, kako bi ih se moglo pogledati u slučaju.


Za sprečavanje gašenja vatre u peći provjeriti da ima dovoljno peleta u cijevi. Kaminska pec na pelet se pokazala kao najekonomicnija ekoloska pec koja je osvojila Europsku uniju. Pelet je gorivo izradeno od prešane drvene mase koja. REGULACIJE toplozračnih sobnih peći za loženje drvenim peletima. Pažljivo pročitajte instrukcije i tehničke informacije sadržane u uputama, prije početka. Peći na pelete SOLE 9KW – AKCIJA – proljetna rasprodaja. Svi uređaji za grijanje biomasom a naročito peći na drva i pelete, po zakonu.


KM, NAJPOVOLJNIJE GRIJANJE-UŠTEDA ZA VAŠ DOM I URED.

Sole peći na pelet upute
Prije 6 dana - Samostojeća peć na pelete Sole 10000P 10kW automatska. PROIZVOD VIŠE NIJE RASPOLOŽIV U NAŠOJ PONUDI. Poštovani, Najvjerovatnije ste zatražili pregled proizvoda putem. Prostor grije upuhivanjem toplog zraka. Terma Combo kombinirani kotao na pelet i drva. BioStark kompaktni pelet kotao visoke iskoristivosti.


Planiram da kupim kamin za centralno na pelet MARBELLA proizvodac. Vlado ne znam, čekam da ćerka dodje iz škole pa da probam da. KORISNIKOV PRIRUČNIK PećI Na Pellet pdf6 009 KB. Peć posjeduje registre za primarni i sekundarni zrak, sa kojima se regulira i zrak za izgaranje. AR TS, toplinska solarna instalacija. Kod primjene peći na pelete s vodenjem vode mora se ugraditi.


SOLE PEL 9000P 10000P Manual Uputstva.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.