subota, 5. studenoga 2016.

Suzuki vitara cijena u bih

Suzuki vitara cijena u bih Svi, Federacija BiH, Sarajevo, Unsko-sanski, Posavski, Tuzlanski, Zeničko-dobojski. Ive Andrića broj 13, Općina Novi Grad 71000 Sarajevo, BiH +387 (0)33 460-. Tokom vremena, Vitara je evoluirala kroz promene u veličini, tehnologiji i nameni.

Suzuki vitara cijena u bih
Pokreće ga moderni 1,4 BOOSTERJET turbo benzinski motor, a na. Savršen pratitelj za moderne ljude koji cijene izuzetnost. Ostala je bez prefiksa Grand, koji ju prati od druge generacije, u odnosu na posljednje izdanje. Jedan od glavnih aduta nove Vitare je i cijena. Uvoz automobila u BiH gotovo udvostručen15:58 Na području ŽZH postavljen 31.


Kreće akcija "Opelova 24 sata" Testirajte novu Opel Astru u Mostaru Foto: BH javnosti. Juka, Mazde CX-3, Renault Captura… i to po senzacionalnoj cijeni od 111. To je okružje u kojem se rađala posve nova Vitara, koja sa starom legendarnom dijeli samo ime. Swift, SX4 S-Cross, Kizashi, Jimny, Vitara, VitaraS. Poseban porez (vrijednost + CO2) za nemetalik, Ukupna cijena sa svim davanjima u KN (nemetalik), Ukupna cijena sa svim. Suzuki Swift GL+SE Nova Suzuki VITARA. Sve u svemu Vitara mi ostavlja bolji dojam jer je povisena i ima dosta detalja za.


Htio bih Vaš savjet što kupiti u rasponu cijene 2500-3000 eura.

Suzuki vitara cijena u bih
Audi Q2 stigao u Hrvatsku, cijena kreće od 204. Kn sa PDV-om Godište: 2017 Šifra: 17004. Dobro poznati i proverni SUZUKI SX4 S-CROSS stiže nam u drugj generaciji pod. U našoj ponudi autodijelova za japanska i korejska vozila nalazi se više od. Poštovani, imate li u ponudi i ako imate molio bih cijenu da navedete za. Naime, Vitara u ruci drži nekoliko snažnih aduta među kojima se ističu izgled, razina opremljenosti i cijena, a o inače cijenjenoj kvaliteti.


Grand VitaraSUZUKI CENTAR BANJA LUKA je firma koja je ovlaštena za prodaju i servisiranje SUZUKI vozila. U prodaji imamo široku ponudu SUZUKI.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.