subota, 5. studenoga 2016.

Tapeciranje volana cijena

Tapeciranje volana cijena Dodatno na tapeciranje volana: Originalni šav. Ako je vaše kolo upravljača izlizano, oštečeno, potrgano, rješenje možete potražit kod naših majstora. Ako nije neka tajna,vidim da svi spominju Domagoja iz Zg,pa me zanima kakva je kod njega cijena?

Tapeciranje volana cijena
Lifestyle › AutomobiliSpremljeno u privremenu memorijuSlično16. Inače je cijena 700kn za uobičajene volane, ali kod mene je priča bila malo. Jel netko dao tapecirati volan kod njih, ili kod nekog drugog, u skaj? Volani se tapeciraju u vrhunsku kožu iz auto industrije po želji i u.
Tapeciranje volana cijena
FAQ: dakle jedan lik iz SK sta tapecira. Rabljena Vozila Koja je cijena tapeciranja volana.


Usluge tapeciranja auto interijera u kožu i alkantaru. Vele tamo, ako donesem svoju kozu, cijena se na pola spusta. Tapeciranje volana u pravu i umjetnu kožu. Ko u splitu dobro stavlja kozu na volan u autu i koje su cijene ako znate , volan mi se. Razlike u cijeni dvobojno, jednobojno? Vršimo profesionalno presvlačenje volana te popravak zračnih jastuka (AIRBAG). Za vaše kolo upravljača ako ga želite obnoviti možemo ponuditi riješenje.

Tapeciranje volana cijena
Nudimo tapeciranje u auto kožu ili skaj za auto industriju.


View Full Version : N: Uslugu tapeciranja volana, sjedala i ostalog. Neki dan mi se ogulio volan, tj koza fabricka, pa reko da to sredim sto prije. I koliko se kreću cijene presvlačenja? Tapaciranje Presvlacenje rucica,volan,airbag 061 152 822. Auto sjedala, krova i stranica te tapeciranje volana, naslona i ručice mjenjača. Auto presvlake ili navlake izrađujemo po originalnim. Vitrum: 250 kn tapeciranje volana u umjetnu kožu. TAPICIRANJE SICEVA ZA MOTORE,OBLAŽEM AUTO VOLANE U KOŽU.


Ne mogu točno reći za cijenu, ali mislim da je oko 750kn prava koža, a umjetna puno jeftinija. Koliko je koštalo tapeciranje mjenjača? Naslovnica; O nama; Usluge; Galerija radova; Kontakt; Developed by.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.