ponedjeljak, 21. studenoga 2016.

Tesla model 3 bilder

Tesla model 3 bilder Her er det første bildene av Teslas folke(el)bil. Euro erhältlich sein – doch noch ist nicht bekannt, wie es von innen aussieht. Bilen ble lansert i natt, og her er de første bildene.

Tesla model 3 bilder
Forhåndsinteressen for Teslas nye Model 3 har vært enorm, og til tross for at bilen ikke. Frem til nå har Tesla i stor grad lykkes med å holde bilder av interiøret til det minimale, men nå har det dukket opp et som kanskje er det beste. Tesla har akkurat lansert sin nye bilmodell, Model 3. Dette er massemarkedsbilen til den populære luksusbilprodusenten.


Tesla model 3 bilder
Elon Musk beskriver Model 3 som den siste delen av Teslas. Fikk et teaser-bilde ("skygge") av M3 fra Tesla pr. Som vi husker, sendte Tesla et lignende bilde av MX før. Tesla Model X reservasjon #4336 kansellert pga for høy pris - Tesla Model S85. Ser mistenkelig lik ut som Mazda 3:. Litt flere bilder av Model 3 som sirkulerer på nett.


Tesla trenger etter min mening et nytt ratt. Rattet på bildet under har dog ikke en eneste synlig. Model X har fått en liten design endring siden dette bildet ble tatt.

Tesla model 3 bilder
Det skal ikke være snakk om selve bilen, men bilder og video av hvordan. Alle Tesla-bilene produsert i fabrikken vår, inkludert Model 3, har fastvaren som trengs for å kunne kjøre helt på egen hånd på et sikkerhetsnivå vesentlig høyere. Teslaforhandlerne ble bekreftet da Twitter etterhvert flommet over av bilder av hendelsen.


Download hochwertiger Bilder, die man nirgendwo sonst. Rollt hier die Zukunft - oder eher das Ende der traditionellen Autoindustrie? März wird Tesla das Model 3 offiziell präsentieren. Erst dann wissen wir, wie der bislang günstigste Elektrowagen (Preis: 35.000 US-Dollar) aus.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.