srijeda, 9. studenoga 2016.

Tjedan dobre hrane 2016

Tjedan dobre hrane 2016 Tjedan dobre hrane u organizaciji Dobrih restorana najveći je višednevni festival. Uživajte u vrhunskoj hrani chefa Konstantina Lukianenka u stvarno posebnom i lijepo uređenom prostoru po. VINA GODINE: Pet vina koja su obilježila 2016.

Tjedan dobre hrane 2016
Dobra hrana - Autohtoni gastronomski vodič kroz dobre restorane, sočne recepte, dobre kuhinjske savjete i slasne priče. Posjetite tjedan DOBRE HRANE u restoranu hotela Varaždin od 07. U Tjednu smo dobre hrane i evo nove prilike da ponovno uživavamo u. Tjedan Dobre hrane u organizaciji je Dobrih restorana i Dobre hrane koji su zajedno.
Tjedan dobre hrane 2016
Pridružite nam se i ove godine na "Tjednu dobre hrane" koji će se odvijati kod nas u periodu od 07. Gastronomski užitak na Tjednu dobre hrane.


Najvećem višednevnom festivalu hrane na ovim prostorima, Tjednu dobre hrane, pridružuje se i. Stari Grad nudi specijalni menu od 3. Prije više od mjesec dana konstatirali smo kako je Tjedan restorana. Točnije, punih šesnaest dana najbolji hrvatski kuhari. TJEDAN DOBRE HRANE: Dani puni dobre hrane i vibracija. Palatin nosioc "Certifikata izvrsnosti" za 2016. U sljedećem tjednu se uživa u dobroj hrani.

Tjedan dobre hrane 2016
Pročitajte što sve možete kušati tijekom Tjedna restorana (07.-16.10.2016.) u restoranu Academia u Mariji Bistrici. Tehnološka konferencija Weblica 2016.


Danas i sutra smo u Splitu i to u City. Tjedna dobre hrane” u restoranu Villa Magdalena, Krapinske Toplice. Sve zahvaljujući Tjednu dobre hrane u kojem ove godine sudjelujemo i mi. Juicy radionice na Tjednu dobre hrane 2015. Juicy sokovima imala prilike sudjelovati na Tjednu dobre hrane u Zagrebu i Splitu. Više od 200 tisuća ljudi lani je uživalo u Tjednu dobre hrane. Saturday 5 November 2016 11:00 AM Sunday 6 November 2016 7:30 PM. Od: Do: Tagovi: Svi, Koncert, Bend, Zagreb, Festival.


Studentski centar na AmsterDAMN NYE 2016. Trodnevni tečaj održava se u Centru za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagrebu. Slijedeći tečaj organiziramo u listopadu 2016. Taste and Travel – zadarski festival dobre hrane i turizma osmislili su studenti.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.