srijeda, 30. studenoga 2016.

Toyota avensis 2.0 d4d iskustva

Toyota avensis 2.0 d4d iskustva Svi agregati koje je Toyota ugrađivala u Avensis imaju dovoljno. Međutim, da ja kupujem Avensis 2. D-4D, odmah bi odvojio novac za dizne.

Toyota avensis 2.0 d4d iskustva
Jeste li vozili Avensis prethodne generacije, u verziji sa 126KS, 2. Kakav je osecaj za volanom, kakav je u voznji, da li lako ulazi u krivine ili bezi pravo. Da li imate iskustva sa ovim autom? Nemam iskustva sa prvom generacijom, ali ti toplo preporucujem, i to sa d4d.
Toyota avensis 2.0 d4d iskustva
Avensis na testu, je automobil koji vas iz dana u dan sve više oduševljava.


Kako saznajte vremenom nove limite ove limuzine, tako shvatate i. D4D test Većina novinarskih hard testova se odvija u relativno kratkom roku. Automobil koji se nađe na takvom testu. Toyota Avensis druge generacije je ni�ta drugo do odli? Voleo bih da mi neko kaže kako avensis dizel troši manje u. Potrosnja zavisi od nacina voznje. D - 4D je jedan od najpopularnijih Toyota dizel motora. Povećan broj kvarova turbine je karakterističan za Avensis Verso i RAV4.

Toyota avensis 2.0 d4d iskustva
BufretLignendeOversett denne siden9.


Testirali smo 2006 Toyotu Avensis 2. Ja nemam tih problema, moj je takodje 2004, samo 2. Oko Toyota se protekle dvije godine digla velika prašina. Medije su preplavili članci o padu kvalitete automobila marke koja je desetljećima. Brojni Toyotini modeli trenutno se nalaze na akciji, a iz bogate ponude izdvojili smo vrlo interesantnu limuzinu Avensis sa dvolitarskim turbo. Toyota Corolla Verso d4d 2003 godiste trosi 1l ulja na 2500 km. D-4D stigao je moderni potpuno aluminijski 2. Spletom okolnosti, i usled potrebe za većim vozilom, od šuraka smo uzeli Avensisa. Your correct, it world be a wise move to install the 1.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.