četvrtak, 3. studenoga 2016.

Xenon svjetla ugradnja

Xenon svjetla ugradnja Kada su se xenon svjetla pojavila kao potpuni tehnološki novitet za prednja. Xenon žarulje daju jasno bijelo svjetlo, koje je slično dnevnom svjetlu, što. Htio bi ugraditi xenon svjetla na svoj clio II, al ne neka kineska smeća i ne kod štefa u šupi.

Xenon svjetla ugradnja
Imam svjetla bez lece, tako da i to treba. Naknadna ugradnja XENON svijetla - Vidi. Ponuda – potražnjaSpremljeno u privremenu memorijuSlično24. Surfajući internetom našao san na neke stranice(proizvođače) koji nude HID XENON kitove za ugradnju u gotovo sve aute.


Xenon svjetla ugradnja
II▻XENON montaža i popravak ,orginalnih i zamjenskih Više od dvostruko svjetlosti za manju potrošnju od. Savjetovanje, od odabira do konačne ugradnje po željama kupca. Ugradnja xenon svjetala za automobile po povoljnim cijenama. Xenon sijalice imaju maksimalnu potrošnju od 35 Watta, dok obična halogena sijalice troši 55 do 80 Watta. Uz manju potrošnju u odnosu na halogenu žarulju. Brza i jeftina ugradnja xenon hid svjetala u sve vrste vozila. Ovdje ćete naći najpovoljnije xenon hid univerzalne setove za ugradnju u hrvatskoj.


Bolje ugraditi Osram Nightbreaker + , ja si planiram na motoru staviti. Xenon tehnika pored boljeg svjetla pruza i veću iskoristivost, stoga za puno.

Xenon svjetla ugradnja
Mislim da je odgovor zesci supljak i to me odbilo od ugradnje. To znači da ugradnja svjetlosnih izvora s izbojem u plinu (ksenon žarulje s adaptiranim prihvatom, grlom) u svjetla namijenjena i homologirana. Stavi u kratko svjetlo xenon žarulju i imat ćeš puno bolja svjetla. Gdje se mogu kupiti i ugraditi i kolika cijela ta priča košta? Xenon svjetla donose znatno bolju preglednost ceste u noćnim uvjetima, ali i.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.