nedjelja, 6. studenoga 2016.

Zakon o tehničkim zahtjevima za proizvode i ocjeni sukladnosti

Zakon o tehničkim zahtjevima za proizvode i ocjeni sukladnosti Ovim se Zakonom utvrđuju nadležna tijela i zadaće nadležnih tijela za provedbu Uredbe (EZ) br. Ovim zakonom ure uje se način propisivanja. Proizvođač sastavlja EU izjavu o sukladnosti i stavlja oznaku CE te.

Zakon o tehničkim zahtjevima za proizvode i ocjeni sukladnosti
O TEHNIČKIM ZAHTJEVIMA ZA PROIZVODE I. Popis usklađenih hrvatskih normi u području opće sigurnosti proizvoda. Zakon o tehničkim zahtjevima za proizvode i ocjenjivanju. Uprava za trgovinu i unutarnje tržište.
Zakon o tehničkim zahtjevima za proizvode i ocjeni sukladnosti
MINISTARSTVO GOSPODARSTVA, RADA I PODUZETNIŠTVA.


Nadzor kakvoće drva, proizvoda od drva i sporednih šumskih proizvoda. Pravilnik o postupku ocjene sukladnosti opreme pod tlakom na temelju. Uredba o postupku službenog obavješćivanja o tehničkim propisima i. HRV: Zakon o izmjenama i dopunama Kaznenog zakona. Upišite naziv ili dio naziva artikla: U skladu sa Zakonom o tehničkim zahtjevima za proizvode i ocjenjivanju sukladnosti NN Br. Na zakonom uređenom području, certifikacija (potvrđivanje sukladnosti) se. Pretpostavlja se da je osobna zaštitna oprema kategorije I sukladna temeljnim zahtjevima iz.


Nakon osnivanja samostalne države Zakonom o preuzimanju zakona koji se u.

Zakon o tehničkim zahtjevima za proizvode i ocjeni sukladnosti
Zakon o hrvatskoj komori arhitekata i inženjera u graditeljstvu. Certifikat o sukladnosti tvorničke kontrole proizvodnje - sustavi ocjenjivanja. Za: Vaillant GmbH, Predstavništvo u. Prema Zakonu o tehničkim zahtjevima za proizvode i ocjenu sukladnosti, članak 20. HR-CERTIFIKAT O ISPITIVANJU TlPA Br. Zakon o učinkovitom korištenju energije u neposrednoj potrošnji, Narodne novine br. Zakona o Hrvatskom autoklubu Hrvatski autoklub:.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.